Expulzat din BOR, Cristian Pomohaci a fost primit ca un star în bisericile din SUA! Fostul preot le-a spus judecătorilor că este bolnav

Expluzat din biserica română, fostul preot Cristian Pomohaci a fost primit ca un star de bisericile ortodoxe din Statele Unite.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cristian Pomohaci a fost primit ca un star rock de către comunitățile creștine române din Statele Unite ale Americii, acolo unde fostul preot susține un turneu, zilele acestea. Iar dacă înaltele fețe bisericești din țară nu mai vor să audă de Pomohaci, după ce numele acestuia a ajuns să fie implicat în scandaluri cu implicații penale, bisericile ortodoxe din SUA se bat pe el.

Cristian Pomohaci a cântat în urmă cu o săptămână la Festivalul românilor de la Biserica Ortodoxă ”Sfântul Gheorghe” din Detroit, Michigan iar în urmă cu cțteva zile s-a mutat la Cleveland, Ohio, unde a fost invitat specual la spectacolul aniversar al Biserici ”Sfânta Maria”.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Pomohaci a avut parte de un succes de public uriaș la concertele pe care le-a susținut pentru enoriașii bisericilor românești din SUA, semn că acestora nu prea le pasă de probemele pe care cântărețul le-a avut și încă le mai are în țară. Trebuie remarcat faptul că, totuși, Pomohaci n-a mai îmbrăcat haina bisericească ci a preferat un costum popular.

Citeste si: Cum s-a schimbat viața lui Cristian Pomohaci la doi ani după ce a fost exclus din preoție

Citeste si: Imagini fabuloase surprinse la mănăstirea Dervent, acolo unde este îngropat Aurelian Preda! ”Câteva clipe petrecute în Rai!”

Citeste si: Aurelian Preda, otrăvit de preotul Pomohaci? Dezvăluiri incredibile despre cafeaua otrăvită pe care i-a dat-o când l-a invitat la el acasă

Pomohaci, așteptat la tribunal să recunoască evaziunea fiscală

În timp ce Pomohaci se află în Statele Unite la concert, judecătorii îl așteaptă în sala de tribunal. Cântărețul trebuie să semneze acordul de recunoaștere a faptei pentru infracțiunea de evaziune fiscală, pentru închirierea unor imobile fără să plătească impozit. Cântărețul a trimis vorbă prin avocatul lui că este bolnav, însă pare că aerul de America i-a prins bine, judecând după imaginile alăturate.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul preot Cristian Pomohaci, căutat de polițiști inclusiv la spital! Care e motivul

Cristian Pomohaci, internat la ”Urgență”! Cântărețul va fi adus cu poliția la proces în dosarul de evaziune fiscală

Cristian Pomohaci, condamnat la inchisoare! Si-a recunoscut vinovatia

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Omenirea, în mare pericol! Avertismentul serviciilor de informații din SUA despre pandemie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies