Fa o pauza de la carnea de porc si incearca sa mananci peste a doua zi de Craciun! Uite ce recomanda Menci!

Desi romanilor le este foarte greu sa faca macar o “pauza” de la carnea de porc la una dintre mesele de Craciun, specialistii spun ca “a sari” putin peste acest produs este foarte sanatos! Varianta? Pestele!

Distribuie pe:

Autor:

Sa-i spui unui roman sa manance peste de Craciun, mai ales unuia care traieste la tara, poate fi o adevarata insulta! Porcul este la mare cautare in acesta perioada, insa specialistii spun ca acest tip de carne ne poate baga in spital pentru ca este foarte grea, mai ales in aceasta perioada cand il consumam alaturi de alte alimente foarte grele, precum maioneza, cozonacul sau prajituri din belsug.Ei bine, o alternativa pentru a doua zi de Craciun poate fi pestele, pentru a face o pauza de la carnea de porc. Pestele pe care Gheorghe Mencinicopschi il recomanda este pastravul romanesc, chiar si cel de crescatorie.

Cel mai bine, pastravul poate fi pregatit la gratar sau la cuptor, alaturi de orez integral si legume proaspete, tocmai bune a doua zi de Craciun, dupa sarmalele, carnatii si friptura de porc din prima zi de Sarbatoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P