Fa-ti macarons acasa, in doar doua ore! Noi te invatam cum!

Macarons sunt deliciile frantuzesti ale momentului.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Ingrediente
100 de grame de faina de migdale
170 de grame de zahar praf
15 grame de pudra de cacao
3 albusuri la temperatura camerei
35 de grame de zahar alb fin
nutella pentru umplutura
Mod de preparare
Mixeaza in robot faina de migdale cu zaharul praf si cacaua pentru a
se amesteca foarte bine.
Albusurile se bat 2-3 minute cu mixerul. Apoi se adauga cate putin din zaharul alb fin, mixand in continuare pana cand obtii o bezea ferma.
Se incorporeaza cate o lingura din mixul de faina de migdale/zahar praf/cacao, amestecand bine cu o spatula.
Se pune cate putin din amestec intr-o punga pentru ornat si se formeaza mici macarons.
Se bate bine tava de blat şi se lasă timp de o oră să stea în bucătărie.
Cuptorul se preincalzeste la 160 de grade Celsius.
Se introduc tavile cu macarons pe rand la cuptor si se lasa intre 14-16 minute.
Se lasa la temperatura camerei pana cand se racesc complet.
Se lipesc cate doi macarons folosind nutella.

Ingrediente

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

100 de grame de faina de migdale, 170 de grame de zahar praf, 15 grame de pudra de cacao, 3 albusuri la temperatura camerei, 35 de grame de zahar alb fin, nutella pentru umplutura

Mod de preparare

Mixeaza in robot faina de migdale cu zaharul praf si cacaua pentru a se amesteca foarte bine. Albusurile se bat 2-3 minute cu mixerul. Apoi se adauga cate putin din zaharul alb fin, mixand in continuare pana cand obtii o bezea ferma.

Se incorporeaza cate o lingura din mixul de faina de migdale/zahar praf/cacao, amestecand bine cu o spatula. Se pune cate putin din amestec intr-o punga pentru ornat si se formeaza mici macarons. Se bate bine tava de blat şi se lasa timp de o ora sa stea in bucatarie. Cuptorul se preincalzeste la 160 de grade Celsius. Se introduc tavile cu macarons pe rand la cuptor si se lasa intre 14-16 minute.
Se lasa la temperatura camerei pana cand se racesc complet. Se lipesc cate doi macarons folosind nutella.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021: ”Eu merg înainte. O să fac lucruri mărețe”

Zanni, preferatul publicului la Survivor România! Primele declarații ale concurentului din echipa Faimoșilor

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

AUR dă lovitura în Parlament! Prima inițiativă a partidului! Trebuie să fie gata până în 2025

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

A fost descoperit elixirul tinereții. Îmbătrânirea ar putea să fie un proces reversibil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies