Fabuloasa declarație de avere a managerului spitalului din Ploiești, unde doi pacienți au murit într-un incendiu! Familia lui Bogdan Nica, venituri lunare de 38.000 de lei!

Bogdan Nica, managerul Spitalului de Urgență din Ploiești, unde doi pacienți au murit în urma unui incendiu, a avut 5 surse de venit, toate din sectorul bugetar, în anul care a trecut.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Bogdan Cristian Nica, directorul Spitalului de Urgență din Ploiești, a primit, anul trecut, bani de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, acolo unde este secretar general adjunct, de la Ministerul Sănătății, de la Direcția de Sănătate Publică (director executiv), de la spital (director interimar) și de la Agenția pentru Protecția Mediului (director executiv).

În medie, Bogdan Nica a avut un venit lunar de 10.300 lei.

Bogdan Nica a avut multe funcții de conducere, la Stat

Managerul spitalului din Ploiești este, de altfel, un obișnuit al funcțiilor publice de conducere, pe care le-a schimbat în ultimii 15 ani în mai multe insituții de stat. Nica este membru PNL încă din 1990, pe vremea când era student. El a mai fost Președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (2012-2014), consilier al primarului Ploieștiului (2017) iar în 2006 a candidat din partea PNL Prahova la alegerile parlamentare.

Citeste si: Daniela, infirmiera de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești, și-a riscat viața să îi salveze pe pacienții din salonul cuprins de foc

Bogdan Nica locuiește într-o casă de 210 mp în Ploiești primită moștenire iar fiul lui este proprietar al unui teren de 30.000

mp în comuna Gherghina, tot moștenire de familie. Bărbatul conduce un automobil BMW 730 produs în 2017, iar anul trecut a vândut două mașini (un BMW 740 și un BMW 320), din care unul a fost făcut buy-back.

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan au probleme în căsnicie? „Nu există ieșire din situația respectivă”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești. Doi pacienți au murit și zeci de bolnavi cu COVID-19 au fost evacuați. O asistentă a sărit în foc pentru a-i ajuta

Managerul mai deține bijuterii în valoare de 12.000

de euro și are depozite de peste 270.000 de lei dar și datorii de 100.000 de lei din cauza unui credit pe care trebuie să-l achite în 4 ani (are scadență anul viitor).

Soția aduce mai mulți bani, deși îi este subalternă

Soția lui Bogdan Nica este și ea angajată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în funcția de chimist, este directorul unei policlnici cu plată și a unei clinici private însă a obținut venituri și de la o clinică genetică. Venitul mediu lunar al Marilenei Nica a fost de 27.600 de lei, în anul 2020. Familia Nica a avut, așadar, venituri lunare de peste 38.000 de lei pe lună.

Un incendiu a izbucnit, joi dimineața, la o secție nouă a Spitalului Județean Ploiești, destinat pacienților bolnavi de COVID. Două persoane cu vârste de 74 și 75 de ani au decedat, iar o asistentă a fost rănită. Alți 18 pacienți au fost mutați din respectiva aripă. Incendiul a fost lichidat în 3 minute o echipă de intervenție DSU care a ajuns la fața locului în doar 10 minute.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Procurorii au dat verdictul! Cine a fost pus sub acuzare în cazul incendiului de la Spitalul din Piatra Neamț, în care medicul Cătălin Denciu a salvat viața mai multor pacienți?

Premieră medicală în România! Viețile a 3 români au fost salvate de un donator din Bulgaria. Ficatul si rinichii au fost transplantate la Institutul Clinic Fundeni, din Capitală

Una dintre supravietuitoarele Colectiv vorbește despre evoluția lucrurilor în Romania de la incident

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin, operat de urgenţă! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin

De ce e bine sa pui un saculet cu boabe de orez in sifonier: ce se intampla cu hainele tale daca faci asta

Eliminare șoc la Surviror România. Nimeni nu se aștepta la asta. Cine a părăsit competiția din Republica Dominicană

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies