Fabuloasa poveste a Fanicai Salam. Tatalui ei i se spunea “Fane Bancheru’”! Socrul lui Florin Salam dormea la propriu pe saltele pline cu bani! Vezi ce l-a dus la sapa de lemn si cum a ajuns barbatul sa isi toace toata averea!

Desi multi si-ar fi imaginat ca Fanica Salam a devenit bogata prin casatoria sa cu manelistul Florin Salam, adevarul este cu totul altul.

Distribuie pe:

fara descriereFanica Salam era de o frumusete rapitoareSe spune ca in viata este mai usor sa ajungi bogat dupa ce ai cunoscut saracia si ca viceversa, trecerea de la o viata avuta la una saraca lucie este greu de indurat. Ei bine, Stefania Salam, regretata sotie a manelistului Florin Salam, a trait una ca asta pe pielea sa si a simtit din plin gustul amar al saraciei dupa o lunga perioada in care a avut cam tot ce si-ar fi dorit. Se intampla in tineretea sa, pana ca acesta sa il cunoasca si sa se indragosteasca de Florin Salam, cand Fanica era fata, acasa la parintii sai. fara descriereFanica si Florin Salam, in ziua nuntiifara descriere“Fanica a fost fata lui Fane Bancheru’, asta era porecla lor si asa le spunea lumea. Ea se trage dintr-o familie cu bani, multi bani, iar tatal ei avea atat de multi incat nu exista om care sa ii ceara imprumut si el sa nu-i ajute. Aveau saltele de bani la propriu! Ai ei nu duceau banii la CEC de frica Legii 18, cea a ilicitului, (n.r. o lege de pe vremea comunismului, care confisca averea daca detinatorul nu putea sa justifice ca a realizat-o cinstit) si ii tineau la saltea. In zona se dusese vorba si toata lumea stia ca Fane are bani, asa ca l-au poreclit Fane Bancheru’. Ulterior, Fane a cazut in patima jocurilor de noroc, a pokerului si a cazinourilor si asa si-a tocat toata averea. Fetele lui au ajuns din cele mai bogate din cartier, din zona Maternitatii Bucur unde se afla casa lor parinteasca, sa se zbata in saracie. Inainte era lucru mare sa te combini cu fata lui Fane Bancheru’”, ne-a declarat un fost vecin al parintilor Fanicai Salam. fara descriereFanica si Salam, in ziua cununieifara descriereAsa arata astazi casa parinteasca a Fanicai Salam, casa in care a copilarit si a trait si cu Florin SalamDupa ce l-a cunoscut pe Florin Salam, Fanica l-a adus in casa parintilor sai, aici nascandu-se si fetita lor, Betty.

fara descriereTanara era in pas cu modaStefania Stoian sau Fanica Salam a murit in 2009 din cauza unei ciroze hepatice, care i-a declansat un blocaj renal. Fanica avea doar 27 de ani si a lasat in urma doi copii si un sot indurerat, pe Florin Salam.fara descriereFanica provine dintr-o familie instarita

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate