Fabuloasa poveste de dragoste dintre Iohannis si sotia lui, Carmen. A cucerit-o prin dans si bune maniere si a facut mii de kilometri pe bicicleta doar s-o vada

Klaus Iohannis si sotia lui, Carmen, s-au cunoscut in timpul facultatii si de atunci cunt nedespartiti.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCei doi s-au cunoscut in timpul unei excursii, iar Klaus a impresionat-o imediat pe Carmen prin manierele sale. La vremea respective, Iohannis se inscrisese la o scoala de dans si bune maniere tocmai pentru a-si descoperi o latura cu care sa poata impresiona mai usor fetele. Dupa facultate, tanarul Klaus a fost repartizat ca profesor intr-o localitate la 60 km de Sibiu, insa asta nu l-a impiedicat sa-si vada in fiecare zi iubita. El parcurgea aceasta distanta pe bicicleta, pentru ca masina nu si-a luat decat la 30 de ani.

In 1989, Klaus si Carmen s-au casatorit, iar iubirea a fost mai mare decat tentatia de a parasi Romania impreuna cu parintii si sora lui. „A contat faptul ca sotia mea este romanca. Asta dovedeste ca eu aici ma simt acasa si ca nu fac parte dintr-o elita sau etnie exclusivista ci sca fac parte din acest popor”, a marturisit Iohannis pentru romaniatv.net.

Cei doi n-au putut sa conceapa niciodata copii si nici nu au vrut sa adopte. Iohannis a povestit ca daca ar fi devenit tata, cariera lui politica nu ar fi existat. Noul presedinte al Romaniei crede ca a descoperit secretul unei casnicii perfecte. „Nu sunt un tip gelos. Sotia poate si-ar dori sa stau mai mult acasa, dar intelege care este cerinta momentului si ma incurajeaza. Secretul unei casnicii fericite: sa iti iubesti partenerul si sa iti doresti sa mergi langa el”, a mai spus Iohannis.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate