FABULOS! Destinul gastronomic al Biancai Rus! Si la studii tot de mancare a dat! Cantareata a terminat facultatea de controlul produselor alimentare, sectia "Protectia Consumatorului"!

Bianca Rus a absolvit o universitate particulara, sectia “Protectia consumatorului”, si a fost apoi invitata sa cante si la Balul Bobocilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereBianca Rus a absolvit Liceul de Muzica si Arte Plastice din Satu-Mare, dar nu si-a continuat studiile in domeniu. Ea s-a inscris ca studenta la Universitatea Bioterra, o institutie privata, la Facultatea de controlul si expertiza produselor alimentare, sectia “Protectia Consumatorului”, unde a studiat timp de patru ani. fara descriereRecent, Bianca a fost invitata sa faca spectacol pentru noua generatie de studenti la Balul bobocilor de la Bioterra, acolo unde a cantat piese ca “Ionel, Ionelule!”, “Doi ochi negri” si “Mamaliga branzali”.fara descriere

Pare ea rotunda, dar Bianca Rus spune ca a facut 8 ani de karate de performanta! Marturisiri de senzatie ale cantaretei: "Practic stilul shotokan si am centura maro cu trei trese!"

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate