Fabulos! Florin Salam s-a filmat ”la Mac” și le-a dat o replică genială celor care au râs de el că se plimbă cu metroul! ”Aveam poftă de hamburgeri, gen!”

Florin Salam a dat o replică genială răutăcioșilor care au comentat imaginile cu el la metrou.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Florin Salam a filmat un scurt clip la fast-food și l-a postat pe un cont de socializare. Manelistul a explicat că a ajuns ”la Mac” după ce și-a lăsat mașina în parcare și a luat metroul.

Citeste si: Florin Salam, prima reacție după pozele de la metrou: ”Nu eram drogat”! Ce mesaj i-a transmis puștiului care l-a filmat

Citeste si: Gata, e stabilit! Florin Salam NU se mai însoară cu Roxana Dobre! Știm și motivele

Citeste si: Primele declarații ale Roxanei Dobre despre imaginile halucinante cu Florin Salam la metrou: "Se mai întâmplă"

”M-am trezit dimineața, am dormit toată ziua și toată noaptea pentru că am fost foarte obosit și m-am gândit să merg la țară. Am mers la țarp, m-am întors de la țară... ce crezi – am condus eu! Eram într-o formă de condus, am condus... M-am oprit la mine în cartier, la Apărători, am tras mașina pe dreapta și am zis: merg cu metroul. Pac, m-am urcat în metrou. Totul e perfect! Unde credeți că sunt? La Mac! Aveam poftă de hamburgeri, gen! Totul e bine și frumos”, a povestit Florin Salam.

Florin Salam, mesaj dur către invidioșii din breaslă

fara descriere

Salam a încercat să pară într-o formă de zile mari, spre deosebire de imaginile de acum câteva zile în care era ”căzut”, susținându-se de bara de la metrou. Atunci au existat comentarii răutăzioase legate de starea lui, mai ales că sunt cunoscute problemele sale cu drogurile.

Cântărețul și-a încheiat mesajul printr-o ”săgeată” care a părut adresată colegilor de breaslă. El le-a reamintit acestora că el dă tonul muzicii în România și că nu au văzut decât o mică parte din ce poate să facă pe plan profesional.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate