Fabulos! Mai bine mai tarziu decat niciodata! Daniel Cioaba, unul dintre mostenitorii regelui Florin Cioaba, este la 35 de ani elev la liceu!

Daniel Cioaba nu si-a termina inca liceul! Are insa ambitie sa urmeze si o facultate!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDorin si Daniel, cei doi copii ai “regelui” rromilor Florin Cioaba, au inceput sa fie cunoscuti  in special dupa decesul tatalui lor. Doar ca diferenta intre ei nu se face doar la capitolul varsta, Dorin fiind mai mare cu zece ani fata de Daniel (35 de ani), ci si la nivelul pregatirii intelectuale. Daca Dorin este absolvent de facultate, WOWbiz.ro a aflat ca Daniel inca nu si-a terminat liceul, informatie confirmata chiar de el. “Da, sunt la liceu, dar aceasta este o chestiune despre care nu vreau sa vorbesc. Cred ca ar trebui sa vorbim despre alte lucruri importante pe care le fac eu pentru comunitate”, a explicat destul de iritat Daniel. Chiar daca nu si-a terminat inca studiile liceale, Daniel Cioaba este de admirat ca are un limbaj rafinat, o scoala a vietii, dar si ambitia de a nu ramane la acest nivel, dorind sa urmeze chiar cursurile unei facultati, pentru a nu fi mai prejos decat fratele sau!

Exclusiv | SCANDAL | "Regii" Daniel si Dorin Cioaba s-au certat definitiv din cauza coroanei! Nici la un an de la moartea tatalui lor cei doi nu-si vorbesc

Mesajul lui Daniel Cioaba, la un an de la trecerea in nefiinta a tatalui sau

Daniel Cioaba are acasa o adevarata colectie de haine de firma si de pantofi de fite

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate