Fabulos! Primele imagini cu Elena Udrea și fetița sa, Eva Maria, în România. Fostul ministru radiază de fericire din rolul de mămică

Elena Udrea s-a întors în România! Au apărut și primele imagini cu fostul ministru și fiica sa, Eva Maria. Udrea radiază de fericire cu micuța Eva în brațe.

Distribuie pe:

fara descriere
Imaginile cu Elena Udrea și fiica sa au fost surprinse la geamul casei unde locuiește cu Adrian Alexandrov. Udrea își ține în brațe fiica și pare extrem de fericită. Fostul ministru a spus, după venirea în țară, că vrea să își crească copilul acasă și să o boteze la biserica unde s-a rugat să devină mamă.

fara descriere

Elena Udrea confirmă: ”Da, m-am întors în România”

Elena Udrea a confirmat, luni seară, pe pagina sa de Facebook, că s-a întors în România.

”Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare. 

fara descriere

Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si, doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate

fara descriere

Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce. 
Vreau sa imi cresc copilul acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi”, a spus Udrea.

Elena Udrea în România! Motivul uimitor care a făcut-o să se întoarcă acasă

Avocatul Veronel Rădulescu, a declarat, luni, că Elena Udrea este în România, decizia de a veni în ţară fiind mai veche şi nu are legătură cu hotărârea Curţii Constituţionale.

Primele imagini cu fiica ei în locuinţa de lângă Capitală

Tot luni, au apărut alte imagini cu fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov.

fara descriere

Video: Știrile Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate