Fabulos! Salam a ajuns sa castige mai mult decat Loredana la o nunta! Intra sa afli la ce “scoruri” s-a ajuns

In ultima vreme, conturile lui Salam s-au marit considerabil! Manelistul este plin de bani, dupa ce a ajuns sa castige la o nunta 10.000 de euro, dublu decat Loredana, care, pana acum detinea suprematia la astfel de evenimente!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSalam, liderul cantaretilor de la nuntiDupa scandalul cu drogurile in care a fost implicat in aceasta toamna, surprinzator, tariful lui Salam a crescut vertiginos.

fara descriereLori ia 5000 de euro, iar manelistul...10.000Surse din preajma manelistului sustin ca el nu mai merge nicaieri sub 3000 de euro, iar la nunti, deja preturile au luat-o razna! “Inainte, cand era invitat sa cante la cununia cuiva, Florin lua pe 45 de minute de show in jur de 3500 de euro. Erau bani buni, caci lor li se adaugau si dedicatiile, iar suma ajungea pe undeva, pe la 4500 de euro. Insa, mai nou, la ultimele doua nunti la care a fost solicitat, Salam a batut recordul Loredanei, ba mai mult, l-a spulberat. Daca Lori incaseaza 5000 de euro, ei bine, el a pus mana pe… 10.000 de euro. Ce mai, e din ce in ce mai bine. Iar, spre marea dezamagire a adversarilor lui, s-ar putea ca, de la anu’, tariful sa fie mult mai mare”, a spus un apropiat al cantaretului.

VIDEO | Cum l-a intepat Salam pe Minune la un concert: "Acum avem Ferrari, gen!"

VIDEO | Salam nu mai face dedicatii pentru clanuri, ci pentru... "dinastii"! Acesta e ultimul tren la manelisti! Clientii sunt in extaz

VIDEO | Detaliul  rusinos care ii strica lui Salam toata emotia din ultimul videoclip. Intra sa vezi gafa uriasa pe care a comis-o manelistul

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate