Paparazzi

Ce a facut-o pe Leta Ilie sa se agite in fata iubitului! Fosta nevasta a lui Sabin Ilie a fost mai vulcanica in prezenta noul barbat din viata ei atunci cand a iesit cu el intr-o cafenea din mall VIDEO EXCLUSIV

Leta Ilie, agitata in fata iubitului! Intreaga scena a avut loc intr-un centru comercial din Bucuresti, unde cei doi isi savurau cafeaua de dupa-amiaza.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Ce a facut-o pe Leta Ilie sa se agite in fata iubitului! Fosta nevasta a lui Sabin Ilie a fost mai vulcanica in prezenta noul barbat din viata ei atunci cand a iesit cu el intr-o cafenea din mall VIDEO EXCLUSIVicon photo

Leta Ilie este o persoana discreta atunci cand vine vorba de viata ei sentimentala! Dupa o relatie si o casnicie agitata cu fostul fotbalist Sabin Ilie, cu care si doi copii, femeia a incercat sa stea departe de scandalurile amoroase. (incredibil, vezi cum a iesit Leta Ilie din casa cu fundul pe afara. avem imagini socante)

In varsta de 42 de ani, Leta nu a parasit zona mondenului si este o prezenta constanta la evenimente! In plus, in plan privat, si-a gasit fericirea in bratele unui barbat care pare sa o iubeasca asa cum e ea, uneori linistita, alteori mai vulcanica!

Leta Ilie, agitata in fata iubitului intr-o cafenea! Cum a fost surprinsa de paparazzii

Drept dovada, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Leta Ilie in preajma partenerului de viata, chiar zilele trecute, la o cafenea dintr-un mall din zona Baneasa. Cei doi, imbracati conform anotimpului rece, cu geci de fas, fireste de firma, si pantaloni sport, stateau la o masa si aveau o conversatie, initial, linistita.

Dupa o jumatate de ora insa, Leta a inceput sa vorbeasca mai mult si mai apasat. Ii explica barbatului ceva legat, cel mai probabil, de afacerea ei, si parea ca nu ii convin anumite lucruri. Se agita mai tare si nu avea stare! Insa nu era ceva scandalos, ci doar modul femeii de a spune ce parere are pe un anumit subiect!

Ce a facut iubitul dupa ce Leta a fost mai vulcanica

Iubitul a ascultat-o linistit, i-a dat dreptate si a baut cafeaua relaxat! Apoi, cei doi au plecat impreuna si fericiti spre o destinatie necunoscuta, semn ca relatia lor este una bazata pe respect si intelegere.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune