Faimoasa Diana Pivniceru de la Exatlon, campioană naţională la ”Bikini Fitness”! E incredibil de sexy FOTO

Va fi o luptă aprigă la Exatlon pentru titlul neoficial de cea mai sexy Faimoasă. Iar Diana Pivniceru este cu siguranţă pe podium.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Diana Pivniceru este din 2012, în fiecare an, campioană naţională la ”Bikini Fitness” o competiţie de culturism feminin.

”Am făcut şapte ani de atletism, dar am simţit că nu mai pot progresa la un moment dat şi am decis să îmi închei cariera. Mergeam, însă, la sală pentru că iubesc enorm sportul şi aveam nevoie să fac mişcare, măcar pentru întreţinere. Un prieten care activează în domeniu m-a împins către bikini fitness, mi-a oferit un program de antrenament şi dietă specifică şi, după şase luni, am mers la primul concurs“, povestea Diana Pivniceru într-un interviu.

Era în 2012 la Târgu Mureş şi de atunci, în fiecare an, Diana Pivniceru participă la Campionatul Naţional de Fitness şi Culturism şi este de şapte ori campioană naţională la Bikini Fitness.

fara descriere

 

Diana Pivniceru, 27 de ani, este o atletă valoroasă, vicecampionă naţională la proba de 800 de m. Este şi instructor de fitness şi e pasionată şi de ski, patinaj şi tenis.

Pe Diana Pivniceru o puteţi vedea în echipa Faimoşilor de la Exatlon, din 12 ianuarie, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate