Vedete

Faimosii au celebrat victoria lui Vladimir Draghia, Razboinicii sunt negri de suparare! Declaratii fierbinti dupa marea finala EXATLON

Stari de spirit total opuse in cele doua tabere de la Exatlon. Faimosii au celebrat victoria, Razboinicii sunt foarte suparati pentru infrangerea Jaguarului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Faimosii au celebrat victoria lui Vladimir Draghia, Razboinicii sunt negri de suparare! Declaratii fierbinti dupa marea finala EXATLONicon photo

"Toate respectele mele si pentru "Jaguarul" echipei. Cel care a mers mai departe si cand s-a accidentat. A strans din dinti si a mers mai departe", a spus Mariana.

"Regret ca a pierdut Ionut. Imi doream sa castige. Felicitari lui Vladimir, a fost mai bun", a declarat Bogdam

"Sunt dezamagita si eu ca a pierdut Ionut. M-as fi dorit si eu sa castige", a spus Rafaela.

"Sunt dezamagit pentru Ionut. Eu sunt mandru de el. Pentru mine este castigatorul Exatlon. Eu sunt mandru de el. El a facut mai mult decat a putut el sa faca. Pentru mine Ionut este mai mult decat un Razboinic, este un om", a spus Alex Moraru.

"Ne-am adunat cu totii aici sa-i celebram pe cei doi finalisti. Felicitari, Vladimir", a spus Claudia Pavel.

"Mai mult decat fericita. Imi doream ca cineva din echipa noastra o sa castige. In momentul de fata nu pot decat sa savurez victoria impreuna cu echipa mea", a spus Diana Belbita.

"Din punct de vedere sportiv, Ionut este posibil sa fi adunat mai multe puncte. Eu sunt foarte mandru de Vladimir. Sa te chinui cinci luni si la final sa donezi premiul. Sunt foarte mandru de Vladimir", a spus Andrei Stoica.

"Pe langa calitatile sportive si caracterul lui frumos a iesit in evidenta. Pe mine m-a cucerit cu caracterului lui si cred ca intreaga Romanie", a spus Anca, fosta Razboinica.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune