Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România și trimit un Războinic acasă. Sorin Pușcașu: „Să plece persoanele care nu mai merită să fie aici!”

Victorie spectaculoasă a Faimoșilor în meciul pentru imunitate la Survivor România!

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România
Echipa Faimoșilor
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Faimoșii câștigă al doilea meci de imunitate al săptămânii la Survivor România și trimit un Războinic acasă.

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România

Concurenții din echipa roșie au reușit o răsturnare de scor incredibilă în meciul pentru imunitate. Vedetele au revenit de la 3-0 și și-au adjudecat victoria cu 10-5.

Citeste si: Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021 practică karate de la vârsta de 7 ani. Faimosul are un palmares impresionant

Punctul decisiv a fost adus de Ștefan Ciuculescu, cum s-a întâmplat și la jocul anterior. „Dacă nu aveam încredere în mine nu plecam la drum. Eram frustrat că nu vedeam nimic din cauza noroiului din ochi. M-am scuturat din cap și începeam să văd mai bine”, a spus Ștefan Ciuculescu.

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România
Ștefan Ciuculescu

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Sebastian Chitoșcă: Eu știam că de la 3-0 ajungem la 9-3. Ne bucurăm foarte mult că am câștigat indiferent de ce discuții sunt în camp. Mi-am adus aportul la victorie. Suntem bucuroși.

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România
Faimoșii

Războincii, mai dezbinați ca niciodată la Survivor România

La finalul acestei săptămâni, pentru unul dintre Războinici aventura din Dominicană va ajunge la final. Albert Oprea este nominalizat pentru eliminare, iar albaștrii sunt nevoiți să voteze un alt coechipier în această seară.

Citeste si: Câți bani are războnicul-polițist Bogdan Urucu de la Survivor România? Surprizele din declarația de avere! EXCLUSIV

Albert Oprea: Nu pot să-mi dau seama de la 3-0 cum au ajuns la 9-3.

Asta este, îmi pare rău că am pierdut al doilea meci de imunitate. Am vorbit înainte de meci să lăsăm discuțiile în camp, să nu mai avem nicio tensiune, să fim mai motivați. Sunt  mai buni  Faimoșii. A fost finalul lor. Ne vom nominaliza. Va pleca cu siguranță cineva de la noi. Nu știu cum să facem să ne revenim. Câștigăm un joc pe săptămână, ceea ce e foarte neplăcut.

Citeste si: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor România. Fostul fotbalist este specialist în marketing: „Mă simt norocos că pot participa”

Sorin Pușcașu: Mi-am agravat problema la genunchi pentru că nu m-a lăsat doctorul s[ intru ;i eu tot am intrat pe traseu.  Problema în echipă este starea de spirit. Cândva eu eram persoana care ridica echipa de pe bancă, apoi am simțit că energia mea nu mai trbuie dată către echipă. Acolo a intervenit Starlin, el a plecat și în momentul de față nu mai e  nimeni să ridice echipa. Eu nu mai vreau să fiu acea persoană pentru că avem în echipa oameni care se gândesc la individuale. Și nu se merită. Suntem aceeași oameni, avem două mâini și două picioare și nu cred că Faimoșii sunt mai buni. Ei au o stare de spirit mai bună, se roagă pentru același scop, noi nu. Să plece de la noi cine trebuie să plece, nu cum s-a întâmplat în trecut. Să plece persoanele care nu  mai merită să fie aici. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri în premieră! Mădălin Ionescu a fost cauza divorțului Monicăi Gabor de Irinel Columbeanu! Rolul neașteptat jucat de prezentator!

Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Drama părinților designerului: se luptă din greu cu datoriile! EXCLUSIV

Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras! Ce legătură a avut Jador

Iată cum a reacționat Antonia când a primit inelul de la Alex Velea!

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies