Faimosii Draghia si Oltin apar in serialul animat "Sofia Intai"! Vladimir este Regele Roland, iar Hurezeanu - iepurasul Trifoi

Vladimir Draghia si Oltin Hurezeanu nu au facut echipa doar la Exatlon, ci si in productia unuia din cele mai tari seriale de desene animate ale momentului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Faimosii Vladimir si Oltin au facut echipa la traducerea serialului de desene animate Sofia Intai, o productie Disney, difuzata in acest moment pe un post romanesc de profil.

Astfel, Vladimir Draghia este tatal Sofiei (interpretata in limba romana de Andra Gogan). Micuta este insa un „copil bastard” al Regelui Roland al II-lea, rezultat dintr-o relatie extraconjugala a acestuia cu o frumoasa tanara pe nume Miranda. Cand regina moare, Roland se casatoreste cu Miranda, insa Sofia nu se bucura de aceleasi drepturi precum celelalte surori cu „sange regal”. Un detaliu inedit este faptul ca pe Draghia il cheama, in realitate, si... Roland!!!

Oltin Hurezeanu ii imprumuta vocea iepurasului Trifoi, din acelasi serial. Trifoi este un micut curajos si simpatic, cel mai bun prieten al Sofiei Intai.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: