Vedete

Faimosul Mario Fresh, gata să debuteze la Exatlon! "Nu ştiu cum o să mă descurc, acasă mănânc de şase ori pe zi"

Faimosul Mario Fresh de la Exatlon România sezonul 3 a plecat în Dominicană în aventura vieţii lui. Înainte să ajungă în Dominicană, artistul, iubita şi familia lui au acordat un scurt interviu pentru Teo Show.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Faimosul Mario Fresh, gata să debuteze la Exatlon! "Nu ştiu cum o să mă descurc, acasă mănânc de şase ori pe zi"icon photo

"Emoţie, frică, nostalgie. Probabil o să-mi placă acolo, o să las cele patru luni de Exatlon să se desfăşoare şi, când mă voi întoarce, o să mă bucur de toţi de acasă", a spus Mario Fresh, Faimosul care va debuta la Exatlon, sâmbătă 12 ianuarie, de la ora 20.

Alexia Eram abia aşteaptă să îşi vadă iubitul la TV. Cum ea studiază la Londra, crede că îi va fi mai uşor în perioada când el va fi în Dominicană. "Sunt emoţionată, fericită şi tristă în acelaşi timp. În plus, o să fiu şi eu plecată", a declarat fiica Andreei Esca.

Faimosul Mario Fresh, gata să debuteze la Exatlon! "Nu ştiu cum o să mă descurc, acasă mănânc de şase ori pe zi"

"O să mă doară inima, dar nu am ce să fac. Astea sunt condiţiile. E un gurmand, un mâncăcios", a spus şi mama lui Mario Fresh.

"Mănânc de vreo şase ori pe zi, sunt sportiv. Îmi hrănesc muşchii, organismul. Nu ştiu cum o să mă descurc cu mesele la Exatlon. Nici nu ştiu câte sunt, 1-2", a precizat Faimosul de la Exatlon 3.

Ce sfaturi are tatăl lui Mario Fresh? "Să fie calm, să fie răbdător. Ştiu cum e când nu mănâncă".

Faimosul Mario Fresh, gata să debuteze la Exatlon! "Nu ştiu cum o să mă descurc, acasă mănânc de şase ori pe zi"

Faimosul Mario Fresh recunoaşte că e un perfecţionist şi ţine la imaginea lui. Tocmai pentru că nu are abdomeul perfect conturat, a luat o decizie care îl va afecta la început de Exatlon. "În primele două săptămâni nu o să mă dezbrac de tricou. O să fac traseele îmbrăcat", a mai declarat Mario Fresh în interviul pentru Teo Show, acordat înainte să plece în Republica Dominicană.

 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune