Vedete

Faimosul Mario Fresh, gata să debuteze la Exatlon! "Nu ştiu cum o să mă descurc, acasă mănânc de şase ori pe zi"

Faimosul Mario Fresh de la Exatlon România sezonul 3 a plecat în Dominicană în aventura vieţii lui. Înainte să ajungă în Dominicană, artistul, iubita şi familia lui au acordat un scurt interviu pentru Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Emoţie, frică, nostalgie. Probabil o să-mi placă acolo, o să las cele patru luni de Exatlon să se desfăşoare şi, când mă voi întoarce, o să mă bucur de toţi de acasă", a spus Mario Fresh, Faimosul care va debuta la Exatlon, sâmbătă 12 ianuarie, de la ora 20.

Alexia Eram abia aşteaptă să îşi vadă iubitul la TV. Cum ea studiază la Londra, crede că îi va fi mai uşor în perioada când el va fi în Dominicană. "Sunt emoţionată, fericită şi tristă în acelaşi timp. În plus, o să fiu şi eu plecată", a declarat fiica Andreei Esca.

"O să mă doară inima, dar nu am ce să fac. Astea sunt condiţiile. E un gurmand, un mâncăcios", a spus şi mama lui Mario Fresh.

"Mănânc de vreo şase ori pe zi, sunt sportiv. Îmi hrănesc muşchii, organismul. Nu ştiu cum o să mă descurc cu mesele la Exatlon. Nici nu ştiu câte sunt, 1-2", a precizat Faimosul de la Exatlon 3.

Ce sfaturi are tatăl lui Mario Fresh? "Să fie calm, să fie răbdător. Ştiu cum e când nu mănâncă".

Faimosul Mario Fresh recunoaşte că e un perfecţionist şi ţine la imaginea lui. Tocmai pentru că nu are abdomeul perfect conturat, a luat o decizie care îl va afecta la început de Exatlon. "În primele două săptămâni nu o să mă dezbrac de tricou. O să fac traseele îmbrăcat", a mai declarat Mario Fresh în interviul pentru Teo Show, acordat înainte să plece în Republica Dominicană.

 

Galerie foto  Urmatorul articol