Faimosul Mirel Drăgan a dat examenul vieții pe plaja din Venus! ”Sunt extrem de încântat”

Faimosul Mirel Drăgan a avut, de curând, unul dintre cele mai importante examene ale vieții lui, cel puțin ca luptător care și-a închinat viața sporturilor de contact.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

25 de ani! Asta este perioada pe care Mirel Drăgan, fostul Faimos de la Exatlon a petrecut-o în sălile de arte marțiale, acesta fioind și unul dintre motivele pentru care, de-a lungul timpului, a reușit să câștige mai multe titluri de campion național sau mondial în Kempo.

Citeste si: Cum și-a ”cinstit” prietenii Faimosul Mirel Drăgan după ce și-a bătut adversarii în ring / Exclusiv

Citeste si: Mirel Drăgan, show total în ring! Faimosul și-a zdrobit adversarul, campionul Serbiei

Citeste si: Faimosul Mirel Drăgan, campion mondial! A câștigat titlul suprem chiar în ziua de Înviere!

”Sunt foarte bucuros că am primit acest grad superior, că am reușit să obțin centura neagră cu 5 Dan. Normal, vreau să îi mulțumesc maestrului meu Shihan Amatto Zaharia pentru încrederea și susținerea lui necondiționată de care am avut parte de-a lungul timpului”, ne-a spus, tresăltând de bucurie, Faimosul Mirel Drăgan. Iar examenul pe care l-a avut de susținut în condiții cât se poate de dificile, la malul mării, a fost unul suficient de greu pentru ca oricare practicant al acestei discipline să fie în dificultate.

fara descriere

”Am avut un cantonament la Venus, iar multe antrenamente au avut loc pe plajă. Este și normal să facem asta, condițiile sunt mai dificile pe nisip, mișcările sunt îngreunate, cer mai mult effort, dar doar așa putem să creștem în forță, în calitatea tehnicii. Stagiul de pregătire a fost unul extrem de instructiv, iar pentru mine va rămâne, cu siguranță, în memorie pentru totdeauna, mai ales că am reușit să promovez examentul de 5 Dan”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Mirel Drăgan.

Cu toate acestea, modest din fire, Faimosul nu a explicat ceea ce înseamnă, pentru un sportiv, să ajungă la nivelul Centurii negre cu 5 Dan, o0 performanță cu care nu se pot lăuda, de fapt, mai mult de 150 de oameni în România în acest moment.

fara descriere

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 5 Dan în Kempo.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate