Faimosul Mirel Drăgan a spus adevărul despre abandonul de la Exatlon

Mirel Drăgan a decis să abandoneze şi să plece de la Exatlon din cauza unei accidentări grave.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Faimosul Mirel Drăgan s-a întors aseară acasă, odată cu colega lui din echipa roşie, Cristina Nedelcu. La scurt timp după ce a părăsit competiţia din Republica Dominicană, Sensei Mirel Drăgan a scris un scurt mesaj pentru admiratori şi toţi cei care l-au susţinut la Exatlon.

fara descriere

”Competitia pentru mine s-a incheiat la Exatlon! A fost un concurs greu, palpitant, in care am trecut de la agonie la extaz si invers! Pot spune cu adevarat ca mi-am depasit limitele! Ma simt binecuvantat ca am putut trai o asemena experienta si, acum, la intoarcerea in tara, vreau sa va multumesc pentru sustinerea neconditionata!

M-am oprit din drumul spre marele trofeu in Republica Dominicana, sper eu, cu capul sus, insa, aici am sa continui sa mizez pe sport! Am castigat mai multe decat mi-as fi inchipuit, din punct de vedere uman si, de aceea, trebuie sa lupt sa fiu cel mai bun in ring si in viata”, a scris Mirel Drăgan pe contul său de Instagram.

 

„Sper că am fost un exemplu bun pentru toţi copiii, inclusiv pentru fetiţa mea, Isabela. Vreau să îi îndrum pe toţi spre sport. Mă bucur că am găsit o echipă puternică. Îmi doresc, după terminarea concursului, să ne vedem frecvent. Îmi pare rău că a trebui să plec devreme, dar eu sunt o fire foarte puternică, dar când vine vorba de sănătate şi de cariera mea sportivă... Dacă mă accidentam mai rău îmi puneam în pericol viitorul familiei”, a spus Mirel Drăgan înainte de a-şi îmbrăţişa pentru ultima dată în Republica Dominicană colegii. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate