Faimosul Yamato Zaharia, provocare uriașă pentru Ionut Jaguarul Sugacevschi! ”Este clar că se cam... teme”

Faimosul Yamato Zaharia a decis să în provoace pe Războinicul Ionut Jaguarul Sugacevschi după ce acesta din urmă a revenit în ring cu o victorie ușoară, prin KO, împotriva unui advsersar din Serbia.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Zilele trecute, în Nordul Capitalei, a avut loc una dintre galele de succes în lumea sporturilor de contact. Iar printre numele grele ale luptelor s-au numărat și Mirel Drăgan sau Ionuț Jaguarul Sugacevschi.

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, întâlnire bombă, la Istanbul! A fost chemat, la discuții, de un star din Turcia

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, declarații bombă despre cariera lui: ”Am simțit nevoia de a abandona”

Citeste si: Nella Angheluță, fosta soție a Jaguarului, s-a pozat la plajă, cu un copil în brațe! FOTO

Citeste si: Gata! Vestea așteptată de milioane de români a venit de la Guvern: Regulile pentru Crăciun - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Dacă pentru Mirel Drăgan lupta a fost una în care și-a etalat procedeele tehnice, dovedind că a devenit un fin cunoscător al procedeelor cerute în ring, Jaguarul a avut un adversar care părea de la început sortit pierderii meciului, Ionuț Sugacevschi năvălind peste el cu o avalanşă de pumni, reuşind să îl facă KO rapid.

Asistând la gală însă, după meciul lui Ionuț Sugacevschi, Faimosul Yamatp Zaharia a decis să îi arunce acestuia, din nou, o provocare. ”Suntem la aceași categorie de greutate. Mi-ar plăcea să lupt cu Jaguarul în cușcă. Sper să îmi accepte provocare, ar avea numai de câștigat și, în plus, ar avea un adversar de calibru. Mi-ar plăcea să văd că știe și tehnici de luptă. Și, practicc, dacă îmi acceptă provocarea, are asigurate două meciuri care, cred eu, ar fi foarte urmărite, mai ales că ar urma și o revanșă. Nici nu contează cine câștigă, de aceea e frumoasă o luptă. Dar mi-ar plăcea să îl înfrunt pe Războinic în cușcă, după reguli de MMA”, ne-a spus, în exclusivitate,.. Faimosul Yamato Zaharia.

De altfel, ne-a dezvăluit fostul concurent de la Exatlon, provocarea pe care i-o aruncă Jaguarului nu este prima. ”L-am provocat și când era antrenorul Războinicilor, l-am provocat, în direct și la Stafeta Mixtă cu Alex și Cornelia, îl provoc și acum. Dacă nu acceptă, este clar că se cam... teme”, ne-a mai spus Yamato Zaharia.

 

Yamato Zaharia, campion mondial la Kempo

Chiar dacă nu s-a plâns, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult în timpul emisiunii Exatlon, luptătorul de Kempo intrând pe trasee cu dureri cumplite la coloană. Aşa că Yamato a fost sfătuit de medici să nu mai aştepte şi să suporte o intervenţie medicală care să ”îi rezolve” problemele, el fiind diagnosticat cu hernie de disc. ”I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată”, ne-a spus tatăl Faimosului, Amatto Zaharia. În altă ordine de idei, ne-a explicat Yamato Zaharia, Faimosul este decis să continue campania de educare a tinerilor. "Împreună cu Mirel Dragan și cu sprijinul Federației Române de Kempo, am demarat un proiect de promovare a sportului, ce va continua în diferite şcoli din ţară. În masura în care timpul le va permite, sunt convins că vor veni alături de noi și alți colegi din lotul național, dar și concurenți Exatlon din toate sezoanele", ne-a spus Yamato Zaharia care, de curând, a revenit în ring, în Las Vegas și, apoi, în Japonia și a redevenit campion mondial în Kempo.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Cea mai bună veste! Un medicament foarte cunoscut ar putea trata coronavirusul. Ce au descoperit cercetătorii

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Teo Trandafir, castigatoarea premiului VIVA! Inspirational Celebrity 2020, in cadrul Galei “VIVA! Influencers Stories”

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, „ROventura”, pe urmele tradiției

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies