Falsul medic Matteo Politi a vorbit cu ”doctori-colegi” și a aflat ”adevărul acuns”! Italianul despre COVID-19: ”Nu sunt dovezi”

Matteo Politi spune că a aflat adevărul despre coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Falsul medic Matteo Politi susține că a vorbit cu ”alți colegi medici” și că a ajuns la concluzia că întreaga poveste legată de COVID-19 este o parte a unui scenariu pus la cale de alții. Chiar și așa, oliti a anunțat că va rămâne în casă și speră că ”totul va fi bine”.

fara descriere

Într-un text publicat pe pagina lui de socializare, intitulat ”Adevărul din spatele coronaviruslui”, medicul prins fără diplomă explică ipoteza lui.

Citeste si: Falsul chirurg Matteo Politi intră în politică! Partidul în care s-a înscris italianul a anunțat că se bagă în luptă pentru alegerile locale și parlamentare

Citeste si: Falsul chirurg Matteo Politi intră în politică! Partidul în care s-a înscris italianul a anunțat că se bagă în luptă pentru alegerile locale și parlamentare

Citeste si: Matteo Politi: De la doctor fără studii, la cântăreț filantrop: „Voi ajuta persoanele defavorizate”

”Am încercat să vorbesc cu prieteni din diferite sectoare și țări diferite și soluția este aceeași. Tot acest haos este doar începutul a ceva foarte mare care va veni, dar nu o pandemie, ceva mult mai mare. Mulți colegi medici au confirmat și lipsa de dovezi în datele despre mortalitate, și atunci cum se poate spune că toate decesele sunt cauzate de COVID-1919 dacă testele nu au fost făcute deloc? Sau dacă nu au fost efectuate autopsiile...Ceea ce ar trebui să ne pună pe gânduri este că în 2015, s-a vorbit despre acest coronavirus și despre o viitoare pandemie, iar după 5 ani... am ajuns aici”, a scris Matteo Politi pe contul lui de socializare.

Documentarul care a stârnit furtuna

fara descriere

Politi face referire la un doscumantar difuzat de o televiziune italiană în 2015 în care se vorbește despre probabilitatea mare de a izbucni o nouă pandemie chiar din China. De asemenea, producătorii vorbeau despre virusurile cele mai contagioase care pot pleca de aici, printre care și coronavirusul. Filmul a stârnit o adevărată furtună pe Internet, dând naștere unor noi teorii ale conspirației. Specialiștii spun însă că acesta nu face referire directă la SARS-COV2, virusul care a declanșat COVID-19 ci se referă la o situație generală cunoscută de experți de câteva decenii.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate