Familia a anuntat oficial: Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata, la Bellu

Dupa mai multe variante vehiculate, in ultima saptamana, privind locul si momentul in care va fi inmormantat Dinu Patriciu, familia acestuia a facut un anunt oficial.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAsa arata Dinu Patriciu in ultimele luni de viataDinu Patriciu a murit, martea trecuta, intr-o clinica din Londra. De atunci, informatiile privind inmormantarea afaceristului au fost contradictorii: ba ca va fi ingropat la Londra, ba ca va fi incinerat si apoi urna adusa in tara, ba ca va fi inmormantat in Romania.Astazi, un anunt oficial al familiei lamureste misterul.

Conform unui comunicat al Mariei Patriciu, una dintre fiicele afaceristului, sicriul cu trupul magnatului va fi adus la Bucuresti. El va fi inmormantat sambata, la ora 11.00, la cimitirul Bellu. “Sicriul, purtand trupul neinsufletit, va fi transportat de la Londra si apoi depus in seara zilei de vineri la Capela Cimitirului Bellu, unde se va desfasura si ceremonia funerara. Pentru a onora amintirea lui Dinu Patriciu, cu decenta si discretie, familia solicita intelegerea tuturor celor care doresc sa participe la slujba memoriala”, se precizeaza in comunicat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate