Familia Alexandrei Măceșanu, declarații sfâșietoare: „Dacă îşi făcea datoria, copilul nostru era lângă noi”

Mama Alexandrei Măceșanu a făcut declarații dure la adresa Poliției Române.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Familia Alexandrei Măceșanu este disperată. Nici până în acest moment, membrii familiei nu știu unde se află fata lor, iar ancheta se adâncește. Familia Alexandrei Măceșanu susține faptul că Poliția Română nu și-a făcut datoria, căci dacă ar fi fost așa, fata ar fi fost în viață, lângă familie, acum.

Citeste si: Informație BOMBĂ: Luiza Melencu, în casa lui Bebe Strungaru, la o lună de la răpire! Ce s-a întâmplat cu mama fetei când a aflat

De asemenea, familia a ajuns și în posesia raportului INML în care scrie că ADN-ul din oasele din butoiul criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, este al Alexandrei Măceșanu. De asemenea, s-au găsit și 7 dinți care aparțin fetei.

„M-a anunțat o voce, pe telefonul soțului, am răspuns eu, I-am zis să vorbească dacă tot a sunat. Era o voce de bărbat, a zis foarte relaxat că ‘am plecat la mare și de acolo mergem în Anglia la munca să facem bani’. I-am zis cum să plece cu copilul meu, i-am zis că după voce e mult mai bătrân. Mi se adresa cu ‘mama soacră’. Poliția spune că și-a făcut datoria. Dar dacă își făcea datoria copilul nostru era azi lângă noi”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu la RTV.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu cred că fiica lor e vie: ”Cum a putut acest Dincă să se apuce el de omorât fata noastră și de ars dacă fata anunțase poliția”

Citeste si: Gheorghe Dincă a urlat la ofițerul școlit de FBI care a reușit să îi pătrundă în minte! Detaliile sunt terifiante

„Da, parcă mi-o imaginez.. Zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine s-o îmbrățișez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare cutare”, a spus mama tinerei din comuna Dobrosloveni la Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate