Familia Alexandrei Măceșanu sare în ajutorul familiei pădurarului ucis în Maramureș. Anunțul a fost făcut public pe pagina de Facebook

Familia Alexandrei Măceșanu a fost profund impresionată de cazul familiei pădurarului Liviu Pop ucis în Maramureș de un clan de interlopi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Familia pădurarului din Maramureș care a fost ucis în timp ce încerca să oprească niște hoți de lemne, se află într-un impas în pragul sărbătorilor de iarnă.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei a luat foc după ce a aflat zvonurile privind bebelușul său ”Unii vorbesc despre copilul meu…”

Citeste si: Actorul Ryan Reynolds, la un pas să fie accidentat grav, pe scenă, în fața a mii de fani. Ce s-a întâmplat

Citeste si: Jador, despre relația lui cu dansatoarea Cristina Pucean: „Maică-sa nu ne vrea împreună, dar noi oricum o să fim”

Familia Alexandrei Măceșanu sare în ajutorul familiei pădurarului ucis în Maramureș

Soția și cele trei fetițe locuiesc într-o casă care nu este terminată și nici nu mai au posibilitatea de a se întreține. sensibilizat de drama familiei rămase fără niciun sprijin, Alexandru Cumpănașu a hotărât să o ajute pe mama rămasă văduvă la o vârstă mult prea fragedă.   

fara descriere

Unchiul Alexandrei a postat un mesaj pe Facebook prin care anunța că urmează să facă o faptă bună în prag de sărbători. 

„Adevăraţii EROI ai României sunt persoane ca Alexandra sau pădurarul Liviu Pop, ucis în Maramureş de către un clan interlop, clan acoperit şi acum de către autorităţi! Ei sunt exemplele copiilor noştri, nu unele vedete şmecherite din sistem care caută funcţii pe la Bucureşti. De aceea am hotărât, după discuţia cu Teodora şi cu Nelu, să oferim prin Fundaţia «Alexandra Măceşanu» familiei pădurarului ucis sălbatic pentru că apăra pădurile românilor, familie din care fac parte 3 copii mici (2 copii de 1 an şi unul de 5 ani) următoarele: toate hainele necesare pentru următorii 2 ani pentru copii, jucării, alimente, consumabile (pampers, rechizite, etc) dar şi o sumă de bani pentru medicamentele necesare copiilor pentru următorii 2 ani”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

fara descriere

Mai mult, Alexandru Cumpănașu îi îndeamnă pe toți cei care au posibilitatea să doneze orice este folositor unei familii cu trei copii mici. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate