Familia Beckham a stat doar 3 zile in vacanta de 250.000 de lire planificata in Maldive - VEZI ce i-a facut sa nu mai suporte si sa plece din resortul de lux

Familia Beckham a renuntat la luxoasa vacanta pe care o pregatise in Maldive.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereEi au plecat din luxosul resort dupa numai 3 zile pentru ca ploaia nu inceta. Drept urmare dupa zilele de ploi torentiale David si Victoria au decis ca este prea mult chiar si pentru ei asa ca au aterizat cu un avion privat pe aeroportul din Male, in oceanul Indian pentru ca acolo sa hotarasca care este urmatoarea destinatie insorita. Vremea a fost o mare dezamagire pentru toti atunci cand au ajuns la resortul One&Only Reethi Rah, unde sperau sa stea 11 zile.

"Au fost foarte dezamagiti mai ales ca este un loc minunat. Dar nu aveau ce face decat sa astepte sa se opreasca ploaia. Au ajuns prea tarziu pentru a putea pleca intr-un loc insorit in care sa petreaca ziua de Craciun asa ca au plecat miercuri dimineata. Personalul i-a anuntat ca ploaia se poate opri oricand insa prognoza meteo nu arata deloc bine. Nu poti tine 4 copii inchisi intr-o camera pentru atata timp, mai ales in ziua de Craciun" a spus o sursa pentru The Sun.

Familia Beckham a ales sa fie cazata intr-un complex luxos, ce cuprinde 130 de vile private, 12 plaje si 40 de piscine. Fotbalistul a optat pentru cel mai scump apartament, care costa 8.600 de lire sterline pe noapte, dar a mai rezervat trei, pentru care plateste 3.700 de lire sterline pe noapte. Astfel, costul total al cazarii este de 217.000 de lire sterline. In plus, pe Beckham fiecare cina il costa cel putin 150 de lire sterline.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate