Familia de la Viena a lui Florin Piersic a petrecut în plină pandemie de coronavirus! Nepoțelul celebrului actor a împlinit 9 ani! FOTO

Florin Piersic are o familie la Viena, cea a fiului său cel mic, Daniel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Florin Piersic are o familie la Viena, pe care o vizitează de câtva ori pe an. Marele actor are doi baieti, Florin jr, pe care l-a facut cu Tatiana Iekel, si Dani, aparut din casnicia cu alta actrita, Ana Szeles. (vezi cum arată, la 51 de ani, fiul cel mare al lui Florin Piersic)

Citeste si: Stirea trista a diminetii! Probleme de sanatate pentru Florin Piersic!

Citeste si: Florin Piersic, replică dură pentru cei care au spus că a îmbătrânit: ”Vă doresc să ajungeți și să arătați ca mine”

Citeste si: Florin Piersic, despre cel mai mare regret din viața sa: „A fost cea mai tristă poveste din viața mea”

La randul lor, fiii lui Piersic au devenit parinti. Piersic jr are o fiica si un baiat, in timp ce Dani, care e insurat cu o unguroaica, Lisann, are doi baieti, pe Mark și Robert. Dani si Lisann s-au cunoscut la Budapesta, acolo unde fiul lui Piersic a stat impreuna cu mama lui, Ana Szeles, insa ei s-au mutat apoi la Viena, pustii lor nascandu-se in capitala Austriei.

fara descriere

Florin Piersic are o familie la Viena. Petrecerea s-a ținut pe terasa casei

Fiul lui Piersic a studiat comertul exterior si relatiile internationale, angajandu-se apoi la o firma din Viena, unde s-a stabilit definitiv. Zilele trecute, familia l-a sărbătorit pe mezinul Robert, care a împlinit 9 ani.

Robert este cu trei ani și 4 luni mai mic decât fratele Mark, care a împlinit 12 ani în decembrie 2019. Puștiul a primit un tort ornat cu personaje din jocuri și desene animate și a petrecut cu ai săi pe terasa casei din Viena în care locuiesc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate