Familia Elenei Băsescu s-a mărit! Fotografia emoționantă postată de EBA în urmă cu puțin timp: „Elena a adus pe lume al patrulea copil?”

Elena Băsescu și-a luat fanii prin surprindere în această dimineață.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere
Familia Elenei Băsescu s-a mărit, prilej de mare bucurie pentru Mircea Băsescu care a devenit bunic pentru prima dată! Elena Băsescu a fost dis-de-dimineață la spital unde și-a ținut pentru prima dată nepotul în brațe. Raluca Băsescu, verișoara ei, a adus pe lume primul copil. 


In articol:

Citeste si: Elena Băsescu, singură la munte cu cei trei copii! Cât de bine se distrează

Citeste si: Ce pensie are soția lui Ion Iliescu! Nina Iliescu a recunoscut câți bani încasează în fiecare lună

Citeste si: Traian Basescu nu o ajuta cu bani pe Elena Basescu: "Este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti"

Familia Elenei Băsescu s-a mărit! Fotografia emoționantă postată EBA în urmă cu puțin timp

Elena Băsescu este în culmea fericirii după ce dimineață și-a văzut pentru prima dată nepotul. 

Comentariile au început să curgă și așa cum era de așteptat, internauții au fost induși în eroare și au crezut că bebelușul este chiar copilul Elenei Băsescu.

„Minunat!Momente unice...Sa fie sanatos si norocos!”, „Sa înțeleg ca Elena a adus pe lume al patrulea copil? Sa- i trăiască și sa o fericească!”, „Felicitari ,sa va bucarați de noul membru al familiei.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților pâna ca unul dintre ei să elucideze misterul și să explice al cui este copilul de fapt. 

„Oameni buni, este nepot, nu este al ei! E nepoțel! Lumea crede că e al ei! Nu ar fi nimic rău, dar nu este!”

Elena Băsescu, singură la munte cu cei trei copii! Cât de bine se distrează

Elena Băsescu și cei trei copii ai ei au fost într-o vacanță la Predeal. 

fara descriere

Elena Băsescu a postat pe pagina ei de socializare mai multe poze de la munte, în care apare alături de cei trei copii ai săi. Copiii Elenei Băsescu sunt adevărați sportivi încă de mici, cei mari schiază, iar mezina, care nu a împlinit încă doi ani a încercat chiar să stea pe placă, ajutată bineînțeles de mama ei. Interesant este faptul că micuța are deja placa ei, pe care este scris numele său, Anastasia. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate