Familia lui Adrian Paunescu a fost la un pas de o mare nenorocire pe 11 septembrie 2001. S-a aflat langa "turnurile gemene" doborate de teroristi!

Andrei Paunescu a fost martor ocular la dezastrul petrecut in urma cu 13 ani la New York!

Distribuie pe:

fara descriereAstazi se implinesc 13 ani de cand America a fost lovita in plin de atacurile teroriste. Atunci, la New York, "turnurile gemene", simbolurile orasului, au fost doborate de doua avioane de linie transformate in kamikaze de teroristii care preluasera controlul lor. Poetul Adrian Paunescu, impreuna cu doi dintre copiii sai, Ana Maria si Andrei, a fost martor ocular la acea nenorocire care a ingrozit intreaga omenire. Andrei a rememorat pentru WOWbiz.ro acele clipe dramatice traite la New York. “Eram impreuna cu tata si cu Ana Maria la New York. Imi aduc aminte ca inainte cu 2 zile de atacul terrorist am urcat impreuna cu Ana Maria in turnuri, tata ramanand in parculetul care se afla in fata turnurilor. In dimineata zilei de 11 septembrie imi aduc aminte ca am dat drumul la televizor si am vazut primele imagini cu ceea ce s-a intamplat la “turnurile gemene”. Eram in hotel si ne pregateam sa plecam spre Washington. Initial am crezut ca sunt imagini dintr-un film, doar ca peste cateva minute hotelul avea sa fie acoperit de un nor  de fum. A fost ingrozitor”, a precizat Andrei Paunescu. Fiul regretatului poet a dezvaluit ca initial ar fi trebuit sa se cazeze la hotelul Marriott Millenium, care se afla chiar langa turnuri, doar ca tatal sau a decis sa schimbe locatia in ultimul moment. “Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca am fi fost cazati la Marriott. Oricum, au fost momente groaznice pe care nu le voi uita vreodata”, a adaugat Andrei Paunescu.

fara descriere

EXCLUSIV! Dezvaluiri de senzatie! Adrian Paunescu a incercat sa se sinucida de doua ori! Cel care a aruncat bomba e chiar fiul marelui poet

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate