Familia lui Adrian Paunescu pierde bani frumosi cu o firma care vinde tigari si bautura!

Carmen si Ana-Maria, sotia, respectiv fiica lui Adrian Paunescu, detin o firma care se ocupa cu vanzarea de tigari si bauturi!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereCarmen PaunescuCarmen, ultima sotie a lui Adrian Paunescu, si Ana-Maria, fata celor doi, sunt asociate intr-o firma al carei domeniu de activitate este “comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun”. Firma a fost infiintata in 2008, cu doi ani inainte de moartea lui Adrian Paunescu, singurul actionar fiind Carmen, sotia acestuia, care supraveghea activitatea celor cateva chioscuri.

In noiembrie 2009, Carmen Paunescu i-a cedat 45% din actiuni fiicei sale, Ana-Maria, dar inchidea si doua chioscuri, probabil neprofitabile, din satul Corbeanca, de langa Bucuresti, si din statiunea Costinesti. Afacerea nu a fost deloc o lovitura pentru famiia Paunescu, firma aducand un profit de doar 4000 de euro in 2008 si 2009. Din 2010 si pana in prezent, chioscurile le-au adus lui Carmen si Ana-Maria Paunescu o pierdere de aproape 10.000 de euro. fara descriereIn noiembrie 2010, cand a murit poetul Adrian Paunescu, presa a speculat ca acesta a lasat o mostenire, in case, terenuri si bani, de aproape 3 milioane de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate