Familia lui Emi Pian, noi dezvăluiri după moartea interlopului. Când a început, de fapt, războiul dintre clanuri?!

Familia lui Emi Pian a făcut noi dezvăluri după înmormântarea regretatului interlop. Războiul dintre Emi și agresorul său ar fi început cu mult timp în urmă.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

La nici 24 de ore de la înmormântarea lui Emi Pian, familia interopuui scoate la iveală noi detalii despre clanul rival.

Fratele și fiul lui Emi Pian spun că nu vor să se răzbune, chiar dacă știu cu siguranță că atacul a fost plănuit de mai multă vreme. Cei doi au povestit pentru Antena 3 că răfuiala dintre clanul Duduaianu și Rinu ar fi început în urmă cu trei ani.

Citeste si: Atac armat în timpul unei reuniuni. Un om a murit și alți 20 sunt răniți

Fratele lui Emi Pian, la un pas de moarte! A fost atacat tot de un membru al clanului Rinu

Fratele lui Emi Pian a povestit că a fost la un pas de moarte după ce o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă, acum trei ani în urmă.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație! Tatăl lui Emi Pian nu știe nici acum că fiul lui a murit! ”Sub jurământ, l-am mințit că Emi e încă în viață!”

„Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian.

„Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lasă în pace”, a adăugat fratele lui Emi Pian.

Fratele lui Emi Pian spune că nu caută răzbunare, însă ar vrea ca adevărul să iasă la iveală și ca ucigașul lui Emi Pian să plătească.

Citeste si: I-au dat teroare lui Florin Salam lângă sicriul lui Emi Pian? Un jurnalist celebru aruncă bomba: ”S-a trezit la priveghi cu cei pe care i-a denunțat”

„S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp. Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, au mai declarat fiul și fratele interlopului.

Galerie foto 
Citește și:

Antonia, atac dur la adresa Alexiei Eram în mediul online? Ce mesaj acid a postat cântăreața: „Când cineva nu mă suportă...”

Philip de la Puterea dragostei, în lacrimi când a văzut imaginile cu Berna plângând! Dezvăluiri emoționante: „Știu că e din vina mea...”

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, hărțuită sexual pentru că face masaj! Ce i s-a întâmplat și cum a rezolvat situația

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, anunț șoc! ”Voiam să mă duc la spital!”

Mona de la Puterea Dragostei, adevărul dureros despre despărțirea de George ”Sunt lucruri nerezolvate la mijloc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies