Familia lui Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume, sustine manifestatiile impotriva legilor justitiei: "Romania, trezeste-te! Strada ajuta tara!"

Tatal lui Giuliano Stroe poarta de ani buni un razboi cu autoritatile locale, dar si centrale.

Autor: Petru Luca

Intrat in Guiness Book pentru exercitiile sale formidabile, Giuliano Stroe, considerat cel mai puternic copil din lume, locuieste impreuna cu familia in satul Icoana (judetul Olt). Tatal pustiului de 12 ani este de ani buni intr-un razboi surd cu autoritatile locale, incepand de la primar pana la directorul scolii din sat, dar recent Iulian Stroe si-a canalizat intreaga energie catre ce se intampla la Bucuresti, la manifestatiile impotriva legilor justitiei modificate de catre PSD.

Pe langa mesaje mobilizatoare, gen "Romania, trezeste-te!" sau "Strada ajuta tara!", tatal lui Giuliano ia in calcul si o prezenta in Capitala, in eventualitatea in care se vor repeta miscarile stradale din februarie 2017, cand sute de mii de oamanei au blocat Bucurestiul in incercarea de a determina guvernul Grindeanu de a nu pune in aplicare celebra ordonanta 13. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies