Familia lui Mihai Trăistariu trăiește un coșmar! ”A dispărut. Probabil dintr-o depresie s-a întâmplat ceva, ori i-a făcut cineva ceva”

Familia lui Mihai Trăistariu ascunde o adevărată dramă. La mijloc este vorba despre nepoata artistului.

Autor: Alis Pop

In articol:

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai excentrici artiști de la noi. Dezinvolt din fire, cântărețul, nu de puține ori, și-a luat fanii prin surprindere cu aparițiile sale din mediul online.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Trăistariu este în permanentă legătură cu admiratorii săi, împărtășind cu ei toate detaliile vieții lui.

Citeste si: Prima femeie cu care s-a întâlnit Mihai Trăistariu, după ce a anunțat că vrea relație: "Ne-am văzut azi pentru prima dată"

Același lucru face și când ajunge pe micul ecran, de multe ori, prin diferite emisiuni TV, fără pic de reținere, Mihai Trăistariu a adus în fața opiniei publice și lucrurile mai puțin plăcute ale vieții sale.

Mihai Trăistariu ascunde o dramă cumplită de familie

Cântărețul a vorbit despre datoriile la bănci pe care le are, despre cum l-a afectat pandemia, ba chiar s-a întors în timp și a făcut publice detalii din copilăria sa, umbrită de suferință și violență. Tatăl său, spune artistul, era un om agresiv, care și-a lovit soția și copii în nenumărate rânduri. 

”Erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă.

Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. Deci, a fost un calvar copilăria. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția”, a spus Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Însă, dacă despre acest aspect sumbru al vieții sale, cântărețul a mai vorbit până acum, o altă dramă de familie a fost ținută secretă.

Însă recent, din dorința de a-și ajuta familia, Mihai Trăistariu a declarat că nepoata sa a dispărut de mai bine de doi ani.

Drama familiei lui Mihai Trăistariu

Colaj foto cu Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Instagram]

Fata surorii sale, în vârstă de 30 de ani, nu mai este de găsit. După divorț, nimeni nu a mai putut da de urma ei, nici mama sa care a ajuns până în America, acolo unde locuia fata.

Cântărețul pune dispariția nepoatei sale pe seama unei posibile depresii, gândindu-se că se poate și ca cineva să îi fi făcut ceva, astfel încât să nu i se mai găsească acum urma.

Citeste si: Mihai Trăistariu a fost surprins când dormea în Gara de Nord! "Nu sunt primit în hoteluri și am constatat că o să dorm în Gara de Nord"

Cert este că de doi ani, sora artistului nu mai are o viață liniștită, așteptând ca, din clipă în clipă, o minune să îi aducă fata înapoi acasă.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei. Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni.  Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole , a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV. Mihai Trăistariu intervine în scandalul pornit după semifinala Eurovision: ”Dezamăgire profundă”. Ce spune artistul despre concurenții calificați în Marea Finală:...

EXCLUSIV! Mihai Trăistariu vrea să lanseze noi talente în showbiz-ul românesc cu un concurs TV: „Vreau să fac turul televiziunilor din România cu câștigătorul!”

EXCLUSIV! Ce părere are Mihai Trăistariu despre piesa lui Costi Ioniță de la Eurvision 2022: „E o piesă care poate câștiga!”

Ani Crețu, momente de maximă tensiune în luna de miere! Nu va uita prea curând prin ce a trecut: „Au fost foarte multe cazuri fatale”

Vestea anului în România! Toți românii vor fi notificaţi. Guvernul a decis chiar acum

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Soția lui Mouratoglu, GELOASĂ pe Halep. INCREDIBIL cum s-a RĂZBUNAT pe Simona!

EXCLUSIV! Ce părere are Mihai Trăistariu despre piesa lui Costi Ioniță de la Eurvision 2022: „E o piesă care poate câștiga!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies