Vedete

Familia lui Mircea Badea este coplesita de datorii! Firmele rudelor celebrului realizator de televiziune au restante de un milion de lei! EXCLUSIV

Conform rezultatelor de la Ministerul de Finante, familia lui Mircea Badea este coplesita de datorii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cifrele arata ca familia lui Mircea Badea este coplesita de datorii. Rudele celebrului realizator de televiziune sunt implicate in mai multe afaceri. Una este  firma ”Editura Badea SRL”, prin care se tiparesc cartile scrise de mama lui Badea, Mariana, care este profesor de limba romana. In 2017, ”Editura Badea SRL” a inregistrat un profit de 19.000 lei, iar datoriile au fost de 450.490 lei. (vezi cati bani castiga Carmen Bruma din afacerile sale)

Familia lui Mircea Badea este coplesita de datorii. La Editura Badea au actiuni parintii, sora si un unchi

In „Editura Badea SRL”, Mircea Badea detine 10%, in timp ce parintii, sora si un unchi sunt ceilalti actionari. O alta firma a familiei, „Badea Districom SRL”, specializata in distributia prin comenzi si prin internet, a bifat o pierdere de 13.153 de lei in 2017, in timp ce datoriile erau, la finalul anului, de 322.056 de lei.

Familia lui Mircea Badea este coplesita de datorii. A cedat o firma surorii sale

Rezultatele de la Ministerul de Finante arata ca familia lui Mircea Badea este coplesita de datorii. Firma „Zatara Prod SRL”, specializata in „consultanta si furnizare de programe informatice (software) si editare de programe” a fost detinuta chiar de Mircea Badea, dar a cedat-o surorii sale, Naty, in 2008. Firma a inregistrat o pierdere de 39.751 de lei in 2017, iar datoriile  au fost de 228.630 lei. In total, restantele firmelor familiei lui Mircea Badea cumuleaza 1.001.176 lei, adica aproximativ 210.000 euro.

 

Galerie foto