Familia lui Petrică Mîțu Stoian își explică decizia! Prima reacție a Mariei Tărchilă, după ce a interzis ca numele și imaginea fratelui ei să fie folosite în timpul spectacolelor: "Noi n-am cerut nicio sumă!"

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a dezzvăluit de ce nu și-a dat acordul pentru organizarea spectacolelor comemorative.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Decizia familiei lui Petrică Mîțu Stoian, de a interzice prin intermediul unei ordonanțe președințiale folosirea numelui și imaginii artistului în timpul spectacolelor, a stârnit numeroase controverse.

În urma valului de reacții din mediul online, Maria Tărchilă, sora regretatului interpret, a decis să facă câteva precizări cu privire la hotărârea luată.

Citește și: Revoltă în rândul artiștilor! Colegii lui Petrică Mîțu Stoian, reacții dure după ce familia interpretului de muzică populară nu și-a dat acordul ca numele acestuia să fie rostit în cadrul unui spectacol: "A fost foarte urât din partea lor!"

De ce nu și-a dat acordul familia lui Petrică Mîțu Stoian pentru organizarea spectacolelor în memoria artistului?

Familia lui Petrică Mîțu Stoian fost aspru criticată în ultima perioadă, după ce nu au mai fost de acord ca numele cântărețului să fie folosit în timpul concertelor comemorative. Chiar dacă decizia nu a fost privită cu ochi buni de public și de colegii de breaslă ai artistului, surorile interpretului de muzică populară sunt destul de serioase în această privință.

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Citește și: Mătușa lui Petrică Mîțu Stoian, devastată de durere, la un an de la moartea artistului. A făcut mărturisiri sfâșietoare cu lacrimi în ochi: „Mai bine mă lua pe mine Dumnezeu!”

Maria Tărchilă susține că nu își dorește ca unele persoane să câștige bani de pe urma imaginii fratelui ei: "Noi, moștenitorii, surorile și cei doi nepoți, nu suntem de acord ca niște impostori să-și atribuie acest spectacol cu numele fratelui meu și cu cântecele lui și să încaseze bani. Nici nu ne-au cerut părerea, nu ne-au întrebat. Noi n-am cerut nicio sumă, nici n-am discutat. Puteau să facă un spectacol caritabil și așa am fi fost de acord. Dacă artiștii care au cântat spun că sunt prietenii lui Petrică, puteau să vină pe gratis să cânte în memoria lui Petrică. Nu vrem să facă alții câștiguri pe imaginea lui Petrică.", a declarat Maria Tărchilă, pentru starpopular.ro.

Petrică Mîțu Stoian deces

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian vor să organizeze un festival

Maria Tărchilă a dezvăluit că familia îl va comemora așa cum se cuvinte pe Petrică Mîțu Stoian. Aceasta susține că rudele artistului se pregătesc să organizeze un festival comemorativ anul viitor, cu intrare gratuită: "În memoria lui Petrică, noi o să facem un festival la nivelul și valoarea lui artistică. Cu soliști care au fost colegi cu el, totul va fi pe gratis, noi nu facem cu bani. Vom organiza festivalul anul viitor, așa cum se cuvine, publicul poate să vină pe gratis. Nu suntem ca alții, care vor să câștige pe spatele fratelui meu.", a mai spus sora lui Petrică Mîțu Stoian, pentru sursa citată.

Petrică Mîțu Stoian soră

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doru Gușman a vorbit cu familia lui Petrică Mîțu Stoian, înainte de parastas. Ce i-au cerut surorile artistului: "Nu au vrut decât un..."

”Nu se știe care va urma” Mariana Ionescu Căpitănescu, speriată de moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian. Ce planuri își făcuseră cei doi folcloriști: „Asta voiam să se...

Ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian, departe de a fi încheiată. Ce lipsește, de fapt, din raportul de expertiză medico-legală: "Sper să nu se rătăcească, așa cum s-a mai...

Imaginea cu care Mirela Vaida și-a îngrijorat fanii! A ajuns la spital cu fiica ei

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

„Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede”. Drama unei cunoscute cântărețe din România

Ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian, departe de a fi încheiată. Ce lipsește, de fapt, din raportul de expertiză medico-legală: "Sper să nu se rătăcească, așa cum s-a mai...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies