Familia lui Radu Mazăre, de urgență la Penitenciarul Rahova! Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Constanței

Familia lui Radu Mazăre a ajuns de urgență la Penitenciarul Rahova.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

În ziua în care Radu Mazăre a împlinit 51 de ani, fostul edil al Constanței a primit o vizită neașteptată la penitenciar.

Fratele său, Mihai, Roxana care îi va deveni soție zilele următoare, mama și fiul său, Răducu, au venit de urgență la Penitenciarul Rahova. Vizitatorii nu au venit cu mâna goală, ci au venit cu mai multe lucruri folositoare pentru fostul edil al Constanței.

Citeste si: Libelula lui Speak, complet GOALĂ, așa cum numai artistul o vede! Imagini incendiare

Citeste si: Puterea dragostei 6 iulie. Roxana eliminată înainte de finală?! Andreea Mantea îi va arăta cartonașul roșu?

Citeste si: Bianca a clacat, după ce a fost lovită de Roxana: „Sare la hotel, sare aici la mine”

Aţi văzut că am venit cu soare de la Constanţa? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradiţionala paporniţă cu ce se poate aduce aici. Sunt nişte prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi şi să fie sigilat şi împachetat. Nu ne-a spus ce îşi doreşte, că ştie şi el că nu poate să îşi dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi şi că, după atâta vreme, stăm în sfârşit faţă în faţă fără un geam", a declarat Mihai Mazăre înainte de intrarea în Penitenciarul Rahova.

Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații despre sarcină: „Asta a fost dorința mea...”

Ce spune iubita lui Radu Mazăre despre un copil cu fostul edil al Constanței.

Iubita lui Radu Mazăre este în culmea fericirii de când a aflat că se poate căsători cu fostul edil al Constanței, chiar dacă acesta este după gratii. Roxana Mihalache a făcut dezvăluiri despre ziua cea mare, pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Cei doi se vor cununa pe 10 iulie în incinta Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul edil al Constanţei ispăşeşte o pedeapsă de 9 ani. Iniţial cei doi au dorit ca evenimentul să aibă loc pe data de 5 iulie când este şi ziua lui Radu Mazăre însă timpul a fost prea scurt pentru completarea dosarului.

Nu avem meniu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă, astea sunt condiţiile. Normal, o să am o rochie, dar nu o să fie nicio rochie specială. La căsătorie participă familia. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atâta tot. Eu cel mai mult îmi doresc să fim împreună", a declarat Roxana Mihalache, în cadrul unei intervenții TV.

De asemenea, femeia a dezvăluit că și-ar dori ca să petreacă împreună ziua de naștere a lui Radu Mazăre, care va fi pe data de cinci iulie. Cât despre o posibilă sarcină, Roxana nu exclude această idee.

„Dacă Dumnezeu vrea să vina şi un copil, va veni. Nu ştiu dacă Radu îşi doreşte. Înţeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine şi asta a fost dorinţa mea”, a spus Roxana Mihalache, potrivit unei emisiuni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate