Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă pentru a prelua trupul neînsuflețit al creatorului de modă! Mama lui este distrusă de durere

Familia lui Răzvan Ciobanu și un prieten de-ai lui au ajuns la morgă pentru a ridica trupul neînsuflețit. Mama lui suferă înmgrozitor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

În această dimineață, în jurul orelor 7:00 dimineața familia lui Răzvan Ciobanu și unul dintre prietenii lui au ajuns la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul neînsuflețit al creatorului de modă. Tot acolo a sosit și o mașină mortuară. Ei așteaptă să îl ia pentru a-l transporta la București, acolo unde va fi înmormântat. 

În jurul orelor 9:00, medicul legist a ajuns pentru a efectua necropsia. Aproape o oră mai târziu, mama lui Răzvan Ciobanu a fost văzută în timp ce lua din mașină hainele cu care avea să-și îmbrace fiul.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cât de sărac ajunsese Răzvan Ciobanu! Avea datorii și la magazinul de unde cumpăra mancare pentru pisică

Citeste si: Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea? Declarații care-ți dau fiori: „Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”

Citeste si: Declarațiile halucinante ale proprietarei mașinii pe care Răzvan Ciobanu o conducea! ”Să vedem cine o să mă despăgubească”

Cum a murit Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier caer s-a petrecut la ieșirea din comuna constănțeană Săcele spre Năvodari. După ce a pierdut controlul volanului, el s-a dat cu mașina peste cap de mai multe ori și s-a izbit violent de mai mulți copaci din zonă. Vedeta nu purta centura de siguranță și a fost catapultat afară din mașină. El a fost văzut de o localnică, care a și sunat la 112. Din păcaet, când medicii de pe ambulanțp au ajuns la fața locului, nu au putut decât să constate decesul. 

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate