Familia Luizei Melencu, acuzată că a dezvăluit presei informații din rechizitoriul dosarului Caracal. Cine i-a ajutat

Familia Melencu ar fi avut o copie a rechizitoriului întocmit de procurori în dosarul "Caracal", anunță DIICOT.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Familia Melencu ar fi avut o copie a rechizitoriului întocmit de procurori în dosarul "Caracal", anunță DIICOT.

Familia Luizei Melencu a dezvăluit  informații din dosarul Caracal
Familia Luizei Melencu a dezvăluit informații din dosarul Caracal


In articol:

Familia Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, este acuzată că ar fi divulgat în presă mai multe informații despre dosarul ”Caracal”. DIICOT a precizat, marţi, că o copie a rechizitoriului întocmit de procurori în dosarul „Caracal” a fost transmisă de Tribunalul Olt avocaţilor familiei Melencu, imediat după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pe data de 15 ianuarie pentru săvârşirea a opt infracţiuni, fiind acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu ( 15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani). Peste două zile de la trimiterea în jdecată, în presă au apărut pasaje din rechizitoriu, inclusiv interceptări. DIICOT şi Tribunalul Olt neagă că ar fi dat acest rechizitoriu jurnaliştilor.

Citeste si: O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii! Îngenuncheată de durere, mama criminalei s-a sinucis

Citeste si: Caz șocant în Iași! Un băiat a fost înjunghiat cu un cuțit în cap. Se află în stare critică!

Citeste si: Ce se face de Moș Nicolae. Afli cum va fi noul an dacă respecți aceste tradiții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Vine era glaciară! Se anunță temperaturi de -50 de grade Celsius în întreaga lume: „Nu putem decât să...”

Tribunalul Olt a trimis avocaţilor familiei Melencu o copie a rechizitoriului

În urma verificărilor dispuse de DIICOT, s-a stabilit că Tribunalul Olt, instanţa care îl judecă pe Gheorghe Dincă, a transmis avocaţilor familiei Melencu o copie a rechizitoriului.

"La data de 03.02.2020, preşedintele Tribunalului Olt a transmis procurorului-şef adjunct DIICOT o adresă cu privire la verificările efectuate în legătură cu modalitatea în care rechizitoriul în dosarul Caracal a fost transmis reprezentanţilor mass-media. În respectiva adresă, conducerea Tribunalului a precizat că, în conformitate cu dispoziţiile art.10 CPP, art.93 CPP, art. 94 CCP, precum şi cu dispoziţiile art.161 şi art.93 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 1375/2015, copia rechizitoriului a fost transmisă în format electronic, de grefierul-şef al secţiei penale, la cerere, apărătorilor aleşi ai părţii civile M.M.G. şi că personalul instanţei nu a transmis reprezentanţilor mass-media o copie a actului de sesizare a instanţei", se prezintă într-un comunicat al DIICOT.

Detalii înfricoșătoare din copilăria lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă (66 de ani) a fost acuzat de omor pe 28 iulie 2019, după ce a recunoscut uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. În acest caz au ieșit la iveală detalii tulburătoare despre cum bărbatul le-a ucis pe cele două fete, dar și despre trecutul așa-zisului ”criminal din Caracal”. (Citeste si: Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă? Adevărul a ieșit la iveală!)

La scurt timp după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, criminalul de la Caracal a fost examinat și interogat de către experți criminaliști. S-a descoperit că pornirile criminale ale lui Dincă se trag din trecutul lui sumbru.

S-a aflat faptul că Gheorghe Dincă obișnuia să-și privească tatăl când omora cai bolnavi, ceea ce s-ar fi transformat într-o plăcere pentru el. Se pare că în curtea sa, criminalul din Caracal obișnuia să chinuie și să omoare câini.

 

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Calendar Ortodox 5 decembrie. Mare sărbătoare în ajun de Moș Nicolae. Cui îi spunem La mulți ani? Sunt sărbătoriți trei mari sfinți

Oana Zăvoranu cheltuie o mică avere în fiecare lună. Suma uriașă pe care o dă pe cosmetice și îngrijire personală

Andreea Mantea de la Puterea Dragostei, apel disperat: Vă rog, vă implor, ajutați-mă”

După scandalul cu Andreea Tonciu, Maria Ilioiu s-a luat de Raluca de la Bambi: „Diva de mahala a mai „bifat” un adversar”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies