Familia Luizei Melencu merge cu speranță în suflet la Palatul Cotroceni:„Sper să nu plecăm dezamăgiţi”

Mama și bunicul Luizei a plecat la întâlnirea cu președintele României și au declarat la ce se așteaptă de la ziua de astăzi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Monica Melencu și tatăl ei sunt hotărâți să meargă până în pânzele așbe pentru a afla adevărul despre Luiza Melencu.


In articol:

Citeste si: Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei: „N-am crezut că se va schimba peste noapte”

Citeste si: Durere imensă pentru părinții unui bebeluș de zece luni. Seara s-au jucat cu el până a adormit, iar dimineața l-au găsit mort în pătuț. De ce murit

Citeste si: Isterie printre fanii Puterea Dragostei! „Da, sunt însărcinată! Am păstrat această veste până am fost sigură”

Familia Luizei Melencu merge cu speranță în suflet la Palatul Cotroceni:„Sper să nu plecăm dezamăgiţi”

Înainte de a pleca spre Palatul Cotroceni, bunicul a acordat un interviu pentru Mediafax.

„Mergem cu convingerea că vom afla, într-adevăr...., adică altceva cu totul decât ne spun procurorii, pentru că, după câte am mai afirmat, domnul preşedinte are cu totul alte pârghii şi multe servicii la dispoziţie. Sper să nu plecăm dezamăgiţi, să ni se dea o veste bună. (...) Noi, ca familie, n-am crezut şi nu vom crede niciodată că Luiza a fost omorâtă. Luiza a fost răpită şi traficată. Vă rugăm frumos, vă rugăm mult de tot, rezolvaţi-ne această problemă!. Dacă nici dumnealui nu poate, prin serviciile pe care le are la dispoziţie, chiar e ultima speranţă. Sper să nu plecăm dezamăgiţi”, a declarat bunicul Luizei Melencu.

fara descriere

De asemenea, Monica Melencu, mama tinerei, a declarat, înainte de a pleca spre Palatul Cotroceni, că vrea să afle „adevărul adevărat, nu ce e la dosar”.

Monica Melencu a spus că pleacă sperând că va primi răspunsuri, dar indiferent de situaţie, va lupta şi nu se va opri: „Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu Luiza. Din momentul în care ea a ajuns la ocazie, vreau să aflu adevărul. Cine sunt acele persoane care au luat-o. Şi nu mă voi lăsa, indiferent de situaţie. (...) Am luat o decizie. Depinde de răspunsuri, depinde şi de ce se va întâmpla în zilele următoare, luna următoare ce se va întâmpla cu Dincă, ce decid procurorii, de răspunsul dat de dumnealor, iar după o să iau o decizie şi o să merg mai departe”, a declarat și Monica Luizei Melencu. 

Înainte de a se urca în mașină, bunicul și-a făcut cruce de mai multe ori, semn că încă mai are încredere în Dumnezeu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate