Familia Luizei Melencu speră în minuni: ”Luiza nu este moartă”

Familia Melencu este foarte pornită spre găsirea fetei lor, Luiza. Ei susțin faptul că tânăra de 18 ani trăiește.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Familia Luizei Melencu se zbate printre autorități pentru a o găsi pe fata lor, Luiza, tânăra de 18 ani care a fost răpită de Gheorghe Dincă, după ce a luat o mașină la ocazie în Caracal. Familia spear că Luiza este în viață și că se va întoarce acasă. Mama Luizei, Monica Melencu, simte că fiica ei este în viață.

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Fragmente din mandibula Alexandrei s-au găsit în butoiul groazei lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

”Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e data de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem. Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros. Părerea mea este că Luiza nu este moartă. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu la televizor.

Citeste si: Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare anonimă - E incredibil ce mesaj le-a fost transmis rudelor victimei lui Gheorghe Dincă

Citeste si: O nouă bombă în cazul Caracal! Luiza se afla în casa lui Gheorghe Dincă atunci când a fost adusă Alexandra!

„Noi am declarat imediat dispariția Luizei, dar în trei luni de zile, până la apariția noului caz, cel al Alexandrei nu știam nici măcar cine a luat-o pe fiica noastră cu mașina. Procurorul de la Craiova ne spunea că se lovește de un zid. Probabil că și noi pățeam ca și Nelu Geneș din Caracal a cărui fiică a dispărut în urmă cu 20 de ani și nici acum nu are un răspuns de la autorități. După mediatizarea cazului am aflat și noi că Luiza a fost luată de Gheorghe Dincă, un om care a declarat că a omorât atât pe fiica mea cât și pe Alexandra. Dovezi că aceste fete sunt moarte nu sunt”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate