Familia naturală a Sorinei rupe tăcerea! ”Ea e mama ta... ea te iubește, nu te-a abandonat şi vrea să te vadă”

Familia Sorinei dezvăluie de ce Sorina nu mai este in tutela lor și ce relații au cu asistenta maternală.

Distribuie pe:

fara descriere

In articol:

Mama Sorinei, Loredana Luncan, 31 de ani, a fost depistată cu probleme psihice în urma unui incident întamplat înainte ca Sorina să vină pe lume. Potrivit Adevărul.ro, femeia era mama unui băiețel care, la acea vreme, avea doar un an și jumătate. În urma unei bătăi crunte asupra copilului, Loredana Lucan a fost decazută din drepturi.
Dintr-o alta relatie, a venit pe lume Sorina, fetița luată cu forța din brațele asistentei maternale care a crescut-o. Fata, în vârstă de 8 ani, s-a născut în Drobeta Turnu Severin iar tatăl său nu a recunoscut-o niciodata.

Sorina a sfârșit, asemeni fratelui său mai mare, într-un centru de plasament.

Mătușa Sorinei a încercat să o adopte pe fetiță

Mama Sorinei nu a încetat să o caute. A găsit-o, într-un final, la o familie din Baia de Aramă, unde a şi vizitat-o.

„Am fost cu sora mea acolo. Am cunoscut-o pe Sorina, oamenii din Baia Mare au fost foarte buni cu noi”, povesteşte Melania Balotescu, mătuşa Sorinei, sora mamei naturale, pentru Adevărul.ro.

Sora Loredanei, mătușa Sorinei, a vrut chiar să o adopte pe cea mică în 2016. Însă, în urma anchetei sociale realizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi, adopția nu a fost aprobată.
„Au zis că nu ne-o dau nouă că nu avem condiţii. Mai avem şase copii, cinci băieţi şi o fetiţă. Eu şi mama Sorinei am aranjat o cameră special pentru nepoata mea, am zugravit-o roz, dar au zis că nu avem baie. Când am mers cu mama Sorinei la Baia de Aramă şi am văzut ce condiţii extraordinare au acei oameni acolo, i-am spus Loredanei că e mai bine să stea acolo pentru că oamenii ăia o şi iubesc şi are de toate”, a declarat Melania Balotescu.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, revoltată! Ce pensie primește artista

Citeste si: Noi imagini cu Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin din America! Cazul ei a revoltat o țară întreagă

Citeste si: Foștii concurenți Exatlon, alături de copiii unui centru de plasament din București


Reactia Sorinei la întâlnirea cu mama sa naturala. ”Nu eşti mama mea”

Mătușa Sorinei, Melania, a povestit despre reacția neasteptată a Sorinei atunci cand a intâlnit-o pentru prima dată pe mama sa.

„Eu i-am spus. Uite, Sorina, eu sunt mătuşa ta, ea e mama ta, o cheamă Loredana. Ea nu-ţi vrea răul, ea te iubeşte, nu te-a abandonat şi vrea să te vadă uneori. Atunci Sorina i-a spus mamei sale naturale: ”Tu mi-ai dat viaţă, dar nu eşti mama mea. Mama mea e Mariana Şărămăt, că ea m-a crescut”.

”De când am văzut cum o târa după ea procuroarea aia, eu nu mai pot să dorm”

fara descriere

Bunica (s) şi mătuşa Sorinei (FOTO: Ana Popescu) 

Bunica și mătușa materna au fost devastate de imaginile în care procurorul tragea de Sorina.
„De vineri, de când am văzut cum o târa după ea procuroarea aia, eu nu mai pot să dorm, să mănânc. Cum să faci aşa cu un copil? Să o lase în pace, să rămână acolo la Baia de Aramă. Ce să caute acolo în America, să-i ia organele? Să stea aici, în România, să putem şi noi să o mai vedem”, a declarat Vetuţa Lucan, bunica fetiţei, pentru Adevărul.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate