Familia Patriciu face apel catre opinia publica! Fiicelor afaceristului au transmis un comunicat de presa imediat dupa moartea acestuia

Dupa o lunga si chinuitoare suferinta, cauzata de un cancer la ficat, Dinu Patriciu s-a stins din viata. Decesul a survenit la o clinica din Londra, unde afaceristul fusese internat de cateva zile din cauza unei infectii pulmonare, cauzate cel mai probabil tot de cancerul de care suferea. Dinu Patriciu avea 64 de ani, era divortat si a lasat in urma doua fiice.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDinu Patriciu a murit la 64 de aniCoplesiti de durere, astazi, membrii familiei Patriciu au facut un apel cerand intelegere si sa le fie respectatata intimitatea in aceste momente triste. Familia a anuntat ca funerariile afaceristului vor avea loc intr-un cerc restrans, respectand astfel dorinta acestuia.

Publicam mai jos comunicatul transmis de familia Patriciu

fara descriereMaria, una dintre fiicele lui Dinu Patriciu

fara descriereAna Patriciu, cea de-a doua fiica a lui Dinu Patriciu„Dinu Patriciu, unul dintre cei mai cunoscuti si influenti intreprinzatori si oameni de afaceri din Romania ultimilor 25 de ani, s-a stins din viata intr-o clinica londoneza. La 3 august implinise 64 de ani.

Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimile zile.

Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrins al familiei. Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte, in ultimii ani de viata si suferinta.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat si respectat.

Dumnezeu sa-l ierte!

Familia Patriciu",

se arata in comunicatului de presa publicat de B365.ro

Imagini de groaza cu Dinu Patricu dupa transplantul de ficat si inainte sa moara! O sa te cutremure cum arata! Omul de afaceri abia se tinea pe picioare

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate