Familia sare în apărarea criminalului! Emanuel Flutur, bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece nepoţica, este ocrotit de apropiaţi: "El ne iubeşte pe toţi şi îl iertăm"

Autor: A.N.C.

 
Familia lui Emanuel Flutur, bărbatul în vârstă de 33 de ani care şi-a omorât nepoţica, a făcut o declaraţie  neaşteptată. Aceştia spun că nu este conştient de ceea ce face şi că îl iartă pentru gestul său.
 
Emanuel locuieşte în America, cu familia surorii sale, fiind de origine din Suceava. Sâmbătă seara, bărbatul a intrat în camera nepoteţei şi i-a tăiat gâtul cu un cuţit.
Micuţa a murit la spital, deşi a fost operată de urgenţă.
 
"Vreau ca lumea să ştie că el şi-a iubit nepoatele şi nepoţii. Ne iubeşte pe noi toţi. Mă iubeşte pe mine şi pe sora lui. Are probleme mentale de care suferă de când a fost în armată. Este dificil pentru noi să înţelegem ceea ce s-a întâmplat. 
 
 
Îl iert, ca frate mai mare al lui, iar sora mea mi-a spus să scriu în această scrisoare că şi ea îl iartă, cumnatul meu de asemenea l-a iertat. Nepoatele şi nepoţii mei au întrebat de el şi ei de asemenea l-au iertat", a spus Dariu Flutur, fratele lui Emanuel Flutur, potrivit presei din străinătate.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Serban a fost la un pas de-aşi pierde viaţa într-un grav accident rutier! Artista a povestit tot

Antonio aruncă bomba! Bianca Rus este îndrăgostită de un alt bărbat: "I-a mărturisit şi mamei ei" - Este şi el persoana publică

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Închisoare pentru toți românii care fac acest lucru! CCR este așteptată să își dea verdictul

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ceasul Apocalipsei rămâne setat la „100 de secunde până la miezul nopții”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies