Familia unui român mort de COVID-19 a rămas șocată când s-a uitat în telefonul bărbatului. Făcuse niște poze chiar înainte să moară: „E semn!”

Un bărbat infectat cu coronavirus care a ajuns pe patul de spital din Suceava s-a pozat pe patul de spital înainte de a muri.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Familia românului bolnav de coronvirus care a fost tratat într-un spital din Suceava a rămas înmărmurită când, după ce omul a decedat a primit lucurile bărbatului. Omul ajunsese la spital, iar rudele nu l-au mai putut vedea decât prin intermediul telefonului. În urmă cu câteva zile, românul a început să se simtă din ce în ce mai rău și și-a anunțat familia. La scrut timp, medicii le-au dat vestea tragică memebrilor familie. Din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu coronavirus, românul a decedat.


In articol:

Citeste si: Noi restricții DURE pentru români! Ludovic Orban a făcut anunțul: „Toate evenimentele care se organizează la terasă...”

Rudele au rămas șocate când s-au uitat în telefonul bărbatului decedat

Rudele au primit bunurile pe care bărbatul le-a avut în spital și au rămas șocate să vadă câteva fotografii în telefonul lui. i au decis să le publice pe Facebook, întrebându-i pe internauți dacă nu cumva pozele reprezintă un semn.

Citeste si: Bilanț îngrijorător al cazurilor de coronavirus în prima zi din August! 1.225 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

„Aici am o nelămurire. Ultimele fotografii făcute de el, făcute pe telefonul lui. Asta nu înțeleg, oare de ce a făcut el pozele astea la mâna fără perfuzie și la doctorța asta? Uitați-vă și la el ce speriat este. Eu zic că ne-a lăsat semn că ei l-au omorât?? Dați distribuiri să vadă toată lumea în ce hal am ajuns să ne omoare criminalii. Uitați-vă la doctorița asta ce figură are de criminal", a scris Yanis Mailat, rudă a românului răpus de COVID-19. 

Citeste si: Mai mult de 680.000 de decese în lume cauzate de coronavirus

Internauții nu au rămas indiferenți și au comentat imediat: "Se vede că vrea să spună ceva prin pozele astea. Dumnezeu să aibă mila și să lucreze el cum știe că a fost un om bun. Dumnezeu să-l ierte", a scris Narcis.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate