Familia Zenga s-a intors in Dubai la bordul unui avion privat!

Dupa o vacanta in tara de doua luni si jumate, timp in care s-au relaxat atat pe litoralul romanesc, cat si in Turcia, la Bodrum, Raluca si Walter Zenga s-au reintors azi in Dubai. Si nu oricum!

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCi cu un privat jet la bordul caruia s-au simtit extrem de confortabil! Nu este pentru prima data cand “Zenga family” isi  permite acest lux pe ruta Dubai-Bucuresti.

fara descrierefara descriereDe dragul copiilor sai si pentru a le oferi tot confortul necesar Samirei si micutului Walter Junior, Raluca si Walter Zenga au ales serviciile unui avion privat. De regula o astfel de calatorie costa in jur de 40.000 de dolari, pentru inchirierea unui avion privat, insa pentru antrenorul Walter Zenga nimic nu este prea costisitor atunci cand vine vorba de confortul copiilor sai si al frumoasei sale sotii.
fara descrierefara descrierefara descriere
“In ultimii ani am inchiriat de fiecare data un privat  jet pe linia Dubai-Bucuresti si retur, sa le fie mai usor celor mici zborul de 5 ore! A fost mare distractie in familie la altitudine. Ne-am jucat cu forme din Play-Doh, micul Walter a fost copilot de nadejde, iar mamica lui si-a rapit un moment de relax cu un pahar de sampanie si revista Vogue! Am avut o vara frumoasa si racoroasa, dar acum a venit timpul sa ne intoarcem acasa, in Dubai”, a spus Raluca Zenga, care se va reintorce curand in tara pentru a-si lansa cartea destinata mamicilor incepatoare, dar si cu multe alte surprize.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate