Familie de romi din Maramureș, stăpâni de sclavi! Răpeau oamenii de pe strada, îi țineau în lanțuri și îi torturau fără milă

Procurorii DIICOT din Maramureș au salvat de la sclavie mai mulți oameni sărmani pe care o familie de romi i-a răpit de pe stradă și i-a torturat în cel mai crunt mod cu putință. Legați în lanțuri, bătuți, înfometați și obligați să muncească în gospodărie ca niște robi - bieții de ei au ajuns piele și os. Pe unul dintre ei, mascații l-au găsit speriat, închis ca un câine într-o anexă. Vecinii știau de mult ce orori se petrec în casa groazei, dar nu au alertat pe nimeni. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Autor: A.M.S.


In articol:

VIDEO | Şocant: Legaţi în lanţuri şi torturaţi
VIDEO | Şocant: Legaţi în lanţuri şi torturaţi

Iată imaginile terorii și ale umilinței fără margini filmate la descinderea mascaților în casa groazei din Bozânta Mică, din Maramureș. Stăpânii de sclavi, o familie întreagă de romi, sunt scoși rând pe rând și încătușați.

În temnița lor improvizată, a fost găsit, legat cu lanțuri, un bărbat amărât- răpit de pe stradă în urmă cu doar câteva zile.

Indivizii fără pic de milă l-au sechestrat, iar omul le-a povestit anchetatorilor că a fost bătut,înfometat și obligat să muncească în gospodărie până la epuizare...

Citeste si: George Burcea, surprins în brațele altei femei. Și-a refăcut viața după despărțirea de Andreea Bălan? „Buzele tale...”

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

Calvarul l-ar fi trăit deja alți patru năpăstuiți ai sorții. Anchetatorii descriu modul în care suspecții îi ademeneau în gospodăria lor, transormată în loc de tortură. Se urcau în mașini și stăteau cu orele în gările și autogările din orașe, acolo unde oamenii fără adăpost își fac de obicei veacul.

VIDEO | Şocant: Legaţi în lanţuri şi torturaţi
VIDEO | Şocant: Legaţi în lanţuri şi torturaţi

Bieții oameni aveau să cunoască infernul

O dată ce puneau ochii pe victime, monștrii fie le răpeau pur și simplu, fie le amăgeau cu locuri de muncă bine plătite, cazare și mâncare.

Bieții oameni băteau palma cât ai clipi, doar că, odată ce puneau piciorul în gosdpodăria suspecților, aveau să cunoască infernul. Erau închiși cu lacătul în diverse anexe din curte, bătuți până la sânge, înfometați și supuși la tratamente inumane, ce nu pot fi descrise- iar de teamă- acceptau să fie sclavi pentru acești indivizi care îi munceau ca pe niște robi, până picau din picioare.

Citeste si: Vestea care doboară tot în cazul morții lui George Floyd! Afro-americanul, testat pozitiv pentru Covid-19

Suspecții le luau telefoanele și buletinele pentru ca nu cumva vreunul dintre ei să dea alerta la poliție. Mai multe persoane au fost duse la audieri- iar cercetările continuă sub acuzația de trafic de persoane.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal de proporții la Puterea Dragostei, între Ella și Livian. Concurentul a făcut o criză de nervi în direct

Detalii șocante! Ultimele cuvinte ale Mihaelei, românca ucisă cu sânge rece de iubitul italian: „Te iubesc...”

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au...

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies