Familiile victimelor decedate în Ialomița ar putea primi despăgubiri de milioane de euro. Ce trebuie să facă

Familiile victimelor decedate în tragicul accident din Ialomița ar putea primi despăgubiri de milioane de euro pentru că accidentul poate fi considerat unul de muncă, potrivit legii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Rudele celor nouă persoane decedate ar putea primi despăgubiri în valoare de cinci milioane de euro prin intermediul unei firme de asigurări.

Citeste si: Cele șapte femei care au murit în accidentul din Ialomița vor fi înmormântate astăzi. Slujba va fi oficiată de 50 de preoți

Citeste si: Viorica Moise a învins cancerul de patru ori, dar a murit în teribilul accident de la Ialomița! Femeia avea o poveste de viață impresionantă

Citeste si: Gestul făcut de Aurelia Chiriță înainte de a muri în microbuzul din Ialomița. Mărturia emoționantă a soțului ei

Familiile victimelor decedate în Ialomița ar putea primi despăgubiri de milioane de euro, accidentul fiind încadrat ca petrecându-se în timpul serviciului 

Accidentul s-a petrecut în drum spre muncă ceea ce poate fi considerat un accident de muncă, potrivit legii. Banii ar putea fi obținuți prin negociere sau prin instanță, informează observator tv.

fara descriere

Persoanele implicate în accident făceau naveta zilnic în București spre lanțul de magazine în cadrul căruia munceau.
Cele opt femei decedate în accident au lăsat în urmă familii îndurerate care încă așteaptă ca mama lor să se întoarcă acasă. Șoferul microbuzul a decedat și a lăsat în urmă o familie sfâșiată de durere. 

fara descriere

Unul dintre micuți o așteaptă pe mama sa în fiecare seară la colțul străzii, așa cum era obișnuit, dar fără să știe că mama lui nu va mai veni niciodată acasă. 
Primarul din Munteni Buzău a declarat mai multe zile de doliu, iar un localnic a făcut un apel emoționant pe Facebook, unde i-a îndemnat pe oameni să aducă buchete de flori pentru a decora arcada de la intrarea în localitate în memoria victimelor.

Una dintre femei a fost deja înmormântată ieri pentru că astăzi ar fi împlinit 50 de ani și familia nu a suportat gândul ca ea să fie înmormântată de ziua ei. 

Citește continuarea articolului aici. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate