FanArena 27 ianuarie. Mădălin Ionescu, soțul Cristinei Șișcanu, dispută cu iubita lui Cezar Juratoni

FanArena 27 ianuarie. Mădălin Ionescu vorbește, la FanArena, despre experiența Cristinei Șișcanu la Survivor România.

Autor: A.N.C

In articol:

FanArena 27 ianuarie. Mădălin Ionescu, invitat în prima ediție FanArena, a vorbit în primă fază despre conflictul dintre Cristina Șișcanu, soția sa, și războinicul Andi.

Prezentatorul este de părere că soția sa a fost percepută greșit de public, atrăgând antipatii, din cauza faptului că la TV au fost transmise doar frânturi din discuții.

Mai mult decât atât, Mădălin Ionescu și Tatiana, iubita lui Cezar Juratoni, au fost puși fața-n față, după conflictul iscat, zilele trecute, în online.

FanArena 27 ianuarie. Mădălin Ionescu are în apărarea Cristinei Șișcanu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. "Cristina este un om corect. Care nu suportă șireticurile, ea este foarte aspră cu ea. Sunt câteva momente care au scăpat, care dacă ar fi apărut la TV se înțelegea altfel.

Spre exemplu, atunci când Augustin a suferit accidentarea, Cristina a reacționat când un concurent de la Războinici a spus ceva. E posibil să nu fi înțeles în primă faza gravitatea, însă comportamentul a recidivat.

Citeste si: Survivor România. Accidentare dramatică în echipa Războinicilor. Adriana a fost cărată pe brațe de medici

Cristina nu știa cine este, am înțeles că a participat la un show matrimonial, știu de la ea că discuția dintre ei a fost altfel, nu cum s-a înțeles la TV. Că replica ei a fost ruptă din context și că pe brut s-ar vedea discuția întreagă.

Că reacția ei a venit la o altă replică. El ar fi spus că o ia cu el la un show matrimonial. Ei bine, nu poți să-i spui așa ceva. Ea e femeie măritată, mamă, nu poți spune așa ceva", a spus Mădălin Ionescu la FanArena.

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

FanArena 27 ianuarie. Augustin Viziru povestește cum au stat, de fapt, lucrurile în jungla din Dominicană

"În apărare Cristinei. Nu ai voie să vorbești urât cu o femeie. Tu ești un copil, un puști. Cristina este femeie măritată. Cristina s-a apărat cum a știut ea mai bine. Ea s-a exprimat cu puțină superioritate, însă ea s-a apărat cum a știut. Îi dau dreptate și ei, o înțeleg.

Andi, nu știu mulți, nu a realizat din prima că eu sunt accidentat. Când și-a dat seama, el a venit la mine la ambulanță și și-a cerut scuze. Mi-a zis că nu a știut că sunt accidentat.

Cristina își dorea să facă lucruri pentru echipă. Pe de altă parte, ea agita uneori spiritele. Nu o făcea din rea voință, se vedea că nu o face. Ea când se agita, greșea. Ea a pierdut mult teren acolo.", a spus Augustin Viziru.

În momentul în care Cristina Șișcanu a fost votată spre eliminare, de către șapte colegi din cei 8 prezenți, Augustin Viziru se afla la spital. Întrebat de către Cosmin Cernat, prezentatorul FanArena, care ar fi fost votul lui, Viziru a răspuns sincer că ar fi votat-o tot pe Cristina Șișcanu. 

"Aș fi votat-o pe Cristina, vă spun sincer, ea nu se descurca la probe. Pentru ea, riscul de accidentare era mare. Ea se străduia pentru echipă, însă din punct de vedere sportiv, Cristina nu se descurca", a spus Augustin Viziru.

 

FanArena 27 ianuarie. Mădălin Ionescu și Tatiana, față-n față

Mădălin Ionescu și Tatiana, iubita lui Juratoni, au avut o mică dispută în mediul online. Cei doi se află în platoul FanArena, față-n față, având ocazia să rezolve tensiunile iscate în urma discuției din online, pornită de la nominalizările primite de Cristina Șișcanu.

"Nominalizările nu au fost pentru felul Cristinei de a fi, ci din punct de vedere sportiv.", și-a apărat Mădălin soția.

"Aici îl contrazic pe Mădălin, nu i-am auzit pe concurenți să spună că au nominalizat din punct de vedere fizic.", a spus Tatiana, iubita lui Cezar.

"Nu știu ce ai văzut tu, eu îți spun că nu au zis asta", a mai spus Mădălin.

"Eu îți spun ce am văzut.", a continuat iubita lui Cezar Juratoni, Tatiana.

"Ea se duce într-o zonă de sensibilitate. Vorbim despre fapte", a mai spus Mădălin Ionescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

FanArena 27 ianuarie. Augustin Viziru, tată de fată! A făcut anunțul în direct: "Este o sarcină avansată"

Thalida de la Puterea Dragostei a lansat o nouă piesă! Videoclipul e filmat într-un muzeu VIDEO

Cum de s-a uitat Vlăduţa Lupău la Armin Nicoară? Ea a fost o studentă de 10, iar el nu a luat nici măcar Bacalaureatul!

6 zodii vor începe un nou capitol din viața lor în acest weekend

Omul lui Putin anunță Al Treilea Război Mondial: Prima care VA FI LOVITĂ va fi...

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Boala cumplită de care suferă Alexandra Stan. „E negativ și toxic în viața mea!” Dezvăluirile vedetei

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies