Fane Căpățână, apel disperat din închisoare: „Vor să mă omoare!”

Fane Căpățână a făcut un apel disperat din închisoare. Deținutul spune că

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Fane Căpățână se află în închisoare, după ce a fost condamnat la zece ani și o lună de închisoare pentru înșelăciune și uzurpare de calități oficiale. Din spatele gratiilor, cere să i se facă dreptate și afirmă că medicii i-au pus diagnostice diferite și că nu vor să-l trateze pentru afecțiunile grave de care el suferă.

„Vor să mă omoare. Am fost consultat de Adrian Streinu Cercel care mi-a recomandat medicamentul Entecavir. Doar că ulterior medicul Adrian Abagiu mi-a spus că vrea să repete analizele. Acest doctor a răsturnat situația mea. Am primit răspuns că nu mă încadrez în niciuna din categoriile acestui tratament. Doctorii Ancuța și Abagiu mă condamnă la moarte”, a declarat Fane Căpățână pentru Cancan.

Medicul i-ar fi amenințat pe ceilalți deținuți

Fane Căpățână a mai povestit că medicul i-a avertizat pe ceilalți deținuți să nu depună plângere împotriva lui.

Citeste si: Veștile așteptate de toți. Meteorologii spun cum va fi vremea de Crăciun și de Anul Nou - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

„După ce am fost transferat de la Peniteciarul Ploiești la Jilava la domnul doctor Ioan Ancuța, acesta a refuzat în scris să mă consulte, eu fiind bolnav cronic de hepatită B. Doctorul a afirmat că l-am reclamat la Colegiul Medicilor din București, lucru pe care l-a și consemnat în scris pe buletinul de analiză. Menționez că de față erau și alți doi deținuți care au fost avertizați că o să pățească la fel dacă intenționează să depună vreo plângere.

Vreau să precizez faptul că o să fiu transferat de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a fi tratat. Consider că această mișcare are scopul de a nu-mi administra tratamentul cu Entecavir și a-mi pierde viața. La fel s-a procedat și în cazul judecătorului Stan Mustață”, a mărturisit Fane Căpățână pentru sursa mai sus citată.

Citeste si: Cine era frumoasa Inna Cujba, bloggerița care a murit într-un cumplit accident rutier în Moldova

Fane Căpățână, vecin de celulă cu Gheorghe Dincă!

Ștefan Dinu, cunoscut drept Fane Căpățână, a fost vecin de celulă la Jilava cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Bărbatul a vorbit despre scurta ședere a criminalului din Caracal, care a luat la ocazie cu mașina două fete și le-a ucis. 

„Pentru o scurtă perioadă de timp am fost vecin de celulă cu Gheorghe Dincă. De cum am aflat acest lucru, m-am rugat și am cerut să ne lase singuri într-o încăpere. Dacă prindeam momentul, îi scoteam ochii. Dacă o să ajungă în peniteciar, Dincă nu o să aibă o viață ușoară. Cu siguranță o să fie pedepsit pentru faptele îngrozitoare pe care le-a făcut. Va ajunge femeia de serviciu a deținuților”, a declarat Fane Căpățână.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Franța lansează o undă cumplită de șoc în Europa: În curând, va fi o țară mai puțin liberă

Atenție pensionari! Toate pensiile vor fi recalculate! Câți bani veți încasa și la cât va ajunge pensia minimă.

Ana-Maria Barnoschi, “șefa” lui Bursucu, la ”Roata norocului”

”Sexy-violatoarea” a dat lovitura în Spania! S-a umplut de bani cu afacerea pe care a deschis-o EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies