Fane Spoitoru nu scapa de cazier! VEZI de ce nu reuseste Ion Titisor sa scape de "fantomele" trecutului...

Ion Titisor, cunoscut drept Fane Spoitoru, este unul din presupusii lideri ai lumii interlope a Capitalei. In anii 90, intr-o incaierare un politist si-a descarcat incarcatorul in Fane, iar acesta l-a lovit pe omul legii cu sabia, retezandu-i mana! E cea mai cunoscuta intamplare din viata lui Titisor, insa cazierul sau e stufos. Anul acesta Fane a cerut reabilitarea. A fost respins, insa initiativa poate fi reluata.

Distribuie pe:

fara descriereIon Titisor, zis Fane SpoitoruIon Titisor, cunoscut drept Fane Spoitoru era "vedeta" in anii 90. Interlopii nu erau atat de prezenti in mass-media acelor vremuri, asa ca Fane reprezenta un personaj spumos. Mai era poreclit... Imparatul! De altfel, intr-o altercatia la fosta discoteca Vox Maris, din Bucuresti, Ion Titisor a fost impuscat in plin de un politist. Fane, in schimb, i-a retezat mana cu o sabie. Ajunsi in stare grava la spital, amandoi "combatantii" au supravietuit pentru a povesti intamplarea. Dupa mai multe probleme cu legea, Titisor a fugit in Canada. S-a intors, a fost incarcerat si, pana la urma eliberat.

Ajuns la o varsta respectabila, 53 de ani, Ion Titisor, care a fost pe rand Fane Spoitoru sau Imparatu' a devenit de cativa ani buni incoace... nea Fane! El a inceput sa aiba grija de sanatate, numele sau fiind din ce in ce mai putin asociat lumii interlope.

Surpriza a venit recent, cand Ion Titisor a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de reabilitare a numelui sau. Nea Fane vrea sa aiba un cazier curat, motivand initiativa prin faptul ca s-a cumintit si ca in anii scursi de la ultima zi petrecuta in puscarie a facut numai lucruri bune si a  fost un cetatean model. Mai mult, exista persoane care garanteaza pentru el. Ion Titisor s-a lansat in afaceri, manageriaza un club sportiv din interiorul unui complex rezidential, iar proprietarul blocurilor e foarte multumit de activitatea derulata de Titisor. Din pacate pentru nea Fane, autoritatile au fost de alta parere... Cererea sa a fost respinsa! Cu toate acestea, initiativa nu ramane fara speranta, intrucat Tribunalul a aratat ca cererea a fost depusa prea devreme fata de termenul impus de lege. Practic, Ion Titisor s-a grabit sa scape de fantomele trecutului...


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate