Fanii Akcent pot fi multumiti! Dupa Adi, si fostii colegi de trupa revin pe piata muzicala! Am aflat ce proiect pun la cale Sorin si Mihai si ce nume de scena si-au gasit!

Dupa ce trupa “Akcent” s-a rupt, Adi Sana, Mihai Gruia si Sorin Brotnei au decis sa mearga pe un alt drum! Daca Adi a pastrat numele formatiei si piesele, ceilalti doi au decis sa se uneasca si sa puna bazele unui nou proiect muzical care sa ii reprezinte!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere“Eu si Sorin nu am vrut sa fim implicati in scandalul “Akcent”, insa asa au stat lucrurile si, dupa ani de zile de turnee si concerte, a trebuit sa o luam de la capat. Nu am nimic cu Adi, dar nu mi se pare corect ce face. In fine, este o poveste trecuta care se va rezolva pana la urma pe cale legala. Noi am decis sa facem o trupa, care sa se numeasca “Two”, si sunt sigur ca vom avea succes cu ea, asa cum avem si cu casa de productie pe care o avem impreuna. Suntem prieteni si chiar daca am fost nevoiti sa o luam de la capat singuri, piesele pe care o sa le scoatem o sa ajunga la fanii nostri”, a declarat Mihai Gruia pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate